Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ - Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ - Στο τέλος ενός χρόνου: “Κάθε πέρυσι και καλύτερα;”

 




“…Θέλουν να διατηρήσουν στην ελεύθερη Ελλάδα την παλιάν οικονομική και πολιτική ολιγαρχία τους. Σκλάβος τους να είναι πάντα ο ρωμιός, είτε ραγιάς του οθωμανού λέγεται, είτε πολίτης της ελεύθερης Ελλάδας. Και βρήκαν το κόλπο, οι πονηρότατοι! Τη… δημοκρατία”


Μ. ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ  Από το βιβλίο “Τα στερνά του Μίχαλου”


Παλαιός νόμος της δημοκρατίας (κάθε δημοκρατίας εντός ή εκτός εισαγωγικών) ο εξοστρακισμός από την εποχήν ακόμη του Κλεισθένους, πολύ πριν την εποχήν του Περικλέους. Γιατί η “δημοκρατία” λένε πρέπει να “προστατεύεται”. Έτσι για όσους δεν το γνωρίζουν οι περικαλλείς κίονες στο κέντρο των Αθηνών, γνωστοί ως στύλοι του Ολυμπίου Διός, έμειναν για 300(!) σχεδόν χρόνους ένας ημιτελής ναός γιατί ήταν έργο του Πεισιστράτου, ο οποίος δεν ήταν δημοκράτης και για τον λόγον αυτόν δεν έπρεπε να ολοκληρωθεί ο ναός! Έναν ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ζω και εγώ στις φυλακές Δομοκού, για τον οποίον όχι μόνο δεν έχω λόγο να ντρέπομαι, αλλά είμαι υπερήφανος γιατί γνωρίζω ότι είμαι αθώος και ότι ευρίσκομαι πίσω από τα σίδερα γιατί αντιστάθηκα και μάλιστα (το χειρότερο γι’ αυτούς) με επιτυχία σε μία τυραννία. Ολόκληρο το έτος 2021 διαβιώ σε ένα κελί, όμως αυτό δεν με εμποδίζει να έχω επίγνωση της πραγματικότητος, όλων αυτών που έγιναν ή μάλλον ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ στην Πατρίδα μας στον χρόνο που πέρασε.


Από τις αρχές ακόμη του 2021 νωπός ήταν ο θρίαμβος ο “Ρωμαϊκός” για την καταδίκη μας με το περίφημο σύνθημα “η δημοκρατία νίκησε”… Και στον θρίαμβο αυτό συμμετείχαν φιλελεύθεροι, μπολσεβίκοι, “πατριώτες” και λιποτάκτες μίας ΙΔΕΑΣ, που ήταν πολύ βαριά για τις πλάτες τις αδύναμες των καιροσκόπων και των μωροφιλόδοξων. ΟΛΑ θα ήταν καλύτερα είπαν και έγραψαν ΧΩΡΙΣ την Χρυσή Αυγή και τελικά ΟΛΑ ήταν χειρότερα.


Στα εθνικά θέματα αποτυχία και άτακτη υποχώρηση σε όλα τα μέτωπα. Κατάντησε η Ελλάδα της ΝΔ (το ψευτορωμαίικο) να γίνεται ο ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ της Συμφωνίας των Πρεσπών και να πηγαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Σόφια και να παρακαλάει την Βουλγαρία να άρει το βέτο κατά των Σκοπίων. Βέτο, που θέτει η Βουλγαρία γιατί δεν αναγνωρίζει “Μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα, που οι “εθνικόφρονες” της ΝΔ, που έλεγαν ότι θα καταγγείλουν τις Πρέσπες, την αναγνωρίζουν! Τι έχουν να πουν οι “εθνικο-φιλελεύθεροι” (ΤΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ!) της ΝΔ που μάζευαν ψήφους στα συλλαλητήρια; Σιωπή απ’ άκρη σ’ άκρη… “Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει”.


Τα ίδια και χειρότερα με τα Ελληνοτουρκικά, όπου δήθεν θα τους έκαιγαν, με τους Τούρκους να συνεχίζουν τις προκλήσεις. Και η απάντηση είναι “λεονταρισμοί” στα κανάλια, που έχουν καταντήσει πλέον γραφικοί. Όπως γραφικές είναι και οι δήθεν συμμαχίες, που δεν υπάρχουν γιατί ούτε ΗΠΑ, ούτε Γαλλία, ούτε Ισραήλ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ να πολεμήσουν στο πλευρό της Ελλάδος σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής με την Τουρκία. Λησμόνησα βεβαίως να αναφέρω τους πολέμαρχους με τις κελεμπίες από το Κατάρ (όπου η Τουρκία έχει στρατιωτική βάση!) και την Σαουδική Αραβία, που και αυτοί δεν έχουν δεσμευτεί… Ο “Εμίρης και ο κακομοίρης” σε νέα έκδοση (remake) με Μητσοτάκη και Δένδια στον ρόλο του Λώρενς της Αραβίας του 21ου αιώνος.


Εξαγγελίες πολλές από την ΝΔ και ένας ολόκληρος χρόνος που πέρασε να δείχνει ΚΑΘΑΡΑ μία ακόμη πολιτική ΑΠΑΤΗ μέσα στα πλαίσια πάντοτε ενός σάπιου και διεφθαρμένου κράτους απόλυτα ελεγχόμενου από τους μισθοφόρους της ξενοκρατίας και τους ολιγάρχες-πλουτοκράτες. ΕΝΑΝΤΙΑ σε αυτούς πολέμησε η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό την πολέμησαν (και την πολεμούν…) με κάθε τρόπο άμεσο ή έμμεσο με κάποιους δήθεν μετανοημένους, που αποκηρύσσουν ό,τι καλύτερο του έτυχε στην ζωή.  


Σε αυτήν την Πολιτεία του χαμού ό,τι περισσότερο αντεθνικό, ό,τι πιο πολύ ανήθικο προβάλλεται στο όνομα της “διαφορετικότητας”, του αντιρατσισμού και του εκσυγχρονισμού και βεβαίως πρωταγωνιστής του έτους που πέρασε τα μέτρα τα πρωτοφανή δήθεν για την “σωτηρία” του λαού από τον κορωνοϊό, μέτρα τα οποία έχουν διαλύσει κυριολεκτικά εθνική οικονομία και κοινωνία. Μέτρα που άλλοτε ισχύουν και άλλοτε αναιρούνται και τα οποία είναι πλέον δεδομένο και ομολογημένο ότι δεν αποτελούν απόφαση επιστημόνων, αλλά της εξουσίας, η οποία και ασκεί χυδαίο και φτηνό πολιτικό χειρισμό της “πανδημίας”, που είναι επιδημία σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους. Και φυσικά μη ξεχνάμε ότι τίποτε δεν άλλαξε ούτε με το πανεπιστημιακό άσυλο, ούτε με τους λαθρομετανάστες, που άρχισαν και πάλι καραβιές ολόκληρες να έρχονται στην Ελλάδα.


Ένας χρόνος φεύγει, χρόνος και αυτός αποτυχίας και παρακμής ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ σοβαρή καμία. Η Χρυσή Αυγή βλέπετε φρόντισαν να είναι στην φυλακή… Εύχομαι του χρόνου τέτοιον καιρό να μην λέμε “κάθε πέρυσι και καλύτερα”…


ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες (τους ΕΛΛΗΝΕΣ, όχι τους ελληνόφωνους ραγιάδες) ο χρόνος που έρχεται να τους χαρίσει υγεία και με ΠΙΣΤΗ σε Θεό και Πατρίδα να έχουν την δύναμη να αντισταθούν στην τυραννία.


Εύχομαι η Πατρίδα μας, η ΕΛΛΑΔΑ μας, να σταθεί και πάλι όρθια και υπερήφανη αντάξια των χρυσών σελίδων της Ιστορίας της.


Εύχομαι ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ σε όσους παραμένουν ΠΙΣΤΟΙ στην Μεγάλη Ιδέα του Εθνικισμού χωρίς αστερίσκους και “αλλά”, χωρίς δηλώσεις μετανοίας και αποκηρύξεις, εύχομαι ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ για την ΕΛΛΑΔΑ των ονείρων μας. Και εάν σήμερα όλα είναι σκοτεινά και μοιάζουνε χαμένα είναι η Δύναμη της ψυχής μας που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Κανένας δεν ξέρει τι κρύβει το αύριο. “Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον”.


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ”!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...