Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

2015 - 2022: Από το “Μένουμε Ευρώπη” στο “Μένουμε Σπίτι” - Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ “ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ” ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ




Γνώρισε το Κίνημά μας πολλούς διωγμούς τα τελευταία χρόνια. Μόνιμο το “λιντσάρισμα”, “λιντσάρισμα” κυριολεκτικό, από κάθε είδους ΜΜΕ, από εφημερίδες ακόμη και από τις δεξιές, από τα κανάλια, από το διαδίκτυο. Είναι γεγονός ότι βλέποντας αυτήν την άγρια πολεμική του Συστήματος πολλοί φοβήθηκαν, έφυγαν μακριά μας πανικόβλητοι, ενώ παρίσταναν μέχρι τότε τους ιδεολόγους και τους ασυμβίβαστους αγωνιστές. Η Χρυσή Αυγή, όμως, άντεξε και αντέχει όσο και εάν με κάθε τρόπο από λάσπη και προδοσίες μέχρι και φυλακές προσπαθεί η αντεθνική εξουσία να επιβάλλει μία ψευδή εικόνα ότι ένας εφιάλτης ήταν το Κίνημά μας, που επέρασε και εχάθη! Και μόνο το γεγονός ότι η πολεμική εναντίον μας συνεχίζεται με τον πλέον ύπουλο τρόπο, με την “συνωμοσία της σιωπής”, δείχνει καθαρά τι φοβάται το Σύστημα. Αντίθετα, προσπαθεί ανεπιτυχώς να πει ότι υπάρχουν άλλοι στην θέση της Χρυσής Αυγής. Οι μαϊμού, όμως, “Χρυσές Αυγές” δεν πάνε μακριά και αυτό το γνωρίζει η εξουσία και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν έχει κανένα πρόβλημα να τους παρέχει ελευθερία προβολής, την ίδια ώρα που έχει ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ κάθε αναφορά θετική για την Χρυσή Αυγή σε facebook, twitter κλπ.


Όλα βεβαίως θα ήταν διαφορετικά εάν δεν υπήρχε η μεγάλη πολιτική σκευωρία και η καταδίκη του εφετείου. Πριν φτάσουμε, όμως, σε αυτήν έγιναν πολλά. Συνέβησαν γεγονότα πολιτικά, τα οποία τους δημιούργησαν κλίμα πανικού και τους οδήγησαν στην απόφαση να προχωρήσουν σε έναν πρωτοφανή ΠΟΛΙΤΙΚΟ διωγμό. Γιατί αυτό είναι η φυλάκισή μας. Και η μεγαλύτερη απόδειξη περί τούτου είναι η καταδίκη και των 18 βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ΟΛΩΝ των βουλευτών, οι οποίοι εξελέγησαν από τον λαό τον Ιούνιο του 2012. Στα τέλη του 2014 θυμίζω ότι είχαμε την ψηφοφορία στην βουλή μία εκλογή προέδρου της δημοκρατίας. Πρόταση της Νέας Δημοκρατίας ο Σταύρος Δήμας. Λίγες ημέρες πριν την ψηφοφορία δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανεξαρτητοποιούνται και ψηφίζουν υπέρ της ΝΔ για πρόεδρο τον Σταύρο Δήμα. Και οι δύο αυτοί βουλευτές καταδικάστηκαν σαν μέλη της “εγκληματικής οργάνωσης” στις 7 Οκτωβρίου, αλλά το δικαστήριο τους έδωσε ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ χαρακτήρα στην έφεσή τους και έτσι δεν πήγανε στην φυλακή! Θέλετε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απόδειξη από αυτήν ότι η καταδίκη μας ήταν μία πράξη ΠΟΛΙΤΙΚΗ;


Πλήθος η αρθρογραφία τους τελευταίους μήνες ότι λόγω των συνθηκών (ακρίβεια, κορωνοϊός, εγκληματικότητα κλπ.) υπάρχει κίνδυνος για επιστροφή της “ακροδεξιάς” στην Ελλάδα. Παρ’ όλες, όμως, τις ευνοϊκές συνθήκες καμία κινητικότητα ουσιαστική, παρά μόνο φαντάσματα, που κουνάνε απελπισμένα κάποια κουρέλια σαν… λάβαρα μόνο και μόνο για να πούνε “είμαστε και εμείς εδώ”… ΠΟΤΕ οι συνθήκες δεν δημιουργούν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ, αλλά τα ΠΡΟΣΩΠΑ και οι Δελλαπατρίδηδες των ημερών μας σίγουρα δεν μπορούν να δημιουργήσουν ΓΕΓΟΝΟΤΑ, όπως μπόρεσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Και επέτυχε, όσα επέτυχε, το Κίνημά μας, έχοντας απέναντί τους όλους και πρώτους απ’ όλους τους “εθνικόφρονες”. Οι “εθνικόφρονες” είναι οι πλέον φτηνοί και χυδαίοι κακομοίρηδες της εξουσίας, που πάντοτε προσδοκούν κέρδη και “βόλεμα” από το “γκοβέρνο”. Θέτω τα εισαγωγικά στην λέξη “εθνικόφρονες” γιατί αναφέρομαι όχι σε αυτούς οι οποίοι ΟΝΤΩΣ φρονούν ΕΘΝΙΚΑ, αλλά σε αυτούς που “εθνικό” εννοούν το προσωπικό τους συμφέρον, τον διορισμό στο δημόσιο και την ισόβια σίτισή τους από το πρυτανείο, την προαγωγή τους από το παράθυρο και άλλα πολλά. Όταν είδαν, λοιπόν, όλοι αυτοί οι “εθνικόφρονες” ότι το να είσαι Χρυσαυγίτης σημαίνει να πολεμήσεις την διεφθαρμένη εξουσία και ότι αυτό σημαίνει διώξεις και θυσίες, τότε πανικόβλητοι ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ την θέση τους από τους “νεοναζί” και ο μεγαλύτερος φόβος τους ήταν και ΕΙΝΑΙ και σήμερα να μην τους πούνε Χρυσαυγίτες.


Ενάντια στο πνεύμα μίας διεφθαρμένης και λούμπεν μεγαλοαστικής τάξεως και των υποτακτικών της στάθηκε η Χρυσή Αυγή το καλοκαίρι του 2015 με το δημοψήφισμα, στηρίζοντας το μεγάλο ΟΧΙ των Ελλήνων στα Μνημόνια και την Ξενοκρατία, το οποίο ΟΧΙ πρόδωσε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Και θυμίζω ότι το Μνημόνιο του Τσίπρα το στήριξε με την ψήφο της η ΝΔ και το ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ η Χρυσή Αυγή. Δεν μου συγχώρεσαν ΠΟΤΕ αυτό το ΟΧΙ του θέρους του 2015 και αμέσως μετά άρχισε η συστηματική επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου όχι μόνον από την ΝΔ και αριστερά, αλλά και από “ακροδεξιούς” (πρώην ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) ακόμη και από Ιούδες μέσα στην Χρυσή Αυγή, οι οποίοι δεν είχαν την στοιχειώδη ευφυΐα να καταλάβουν ότι κτυπώντας εμένα, κτυπούσαν την Χρυσή Αυγή και πριόνιζαν το κλαδί επάνω στο οποίο και αυτοί ευρίσκοντο! Τότε, λοιπόν, το καλοκαίρι του 2015, που δήθεν “σώσανε” την Ελλάδα, προδίδοντας την θέληση του λαού και το ΟΧΙ του, το κυρίαρχο σύνθημα των υπερμάχων του ΝΑΙ ήταν το “ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ”. Και από το 2015 και το “ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ” εισήλθαμε ήδη στο 2022 με κυρίαρχο σύνθημα το “Μένουμε σπίτι” λόγω της αλλοπρόσαλλης πολιτικής σε παγκόσμιο επίπεδο για τον κορωνοϊό, που όλα δείχνουν ότι είναι η αφορμή και ΟΧΙ η αιτία για να κάνει ο κόσμος ένα ακόμη βήμα προς την παγκοσμιοποίηση, την δυστυχία,, το χάος.


Σε αυτά τα 7 χρόνια (2015-2022), μένοντας “Ευρώπη” τι τελικά επέτυχε η εξουσία (ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ) για την χώρα; Ποια ήταν η σωτηρία της; Το ΧΡΕΟΣ αντί να μειωθεί αυξήθηκε, η παραγωγή της χώρας μειώθηκε, η κοινωνία γίνεται όλο και περισσότερο ΑΝΗΘΙΚΗ, ΑΠΙΣΤΗ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ, η τουρκική απειλή κλιμακώθηκε, ο λαός έσκυψε το κεφάλι. Δύναμη αντίστασης καμία. Έπρεπε να λείψει η Χρυσή Αυγή. Αυτό ήταν το μεγάλο τους πρόβλημα γιατί ήταν το μοναδικό τους εμπόδιο. Γι’ αυτό είμαι στην φυλακή, Συναγωνιστές  και Συναγωνίστριες, και όχι βέβαια για κάποια “εγκληματική οργάνωση”, που την εφηύραν για να κτυπήσουν όσους αντιστεκόντουσαν και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ στα βρώμικα σχέδιά τους.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...