Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Από την Α΄ Εθνοσυνέλευση του 1821 στον Μόσιαλο - ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ




“Το σπίτι που γεννήθηκα κι ας το πατούν οι ξένοι 

στοιχειό είναι και με προσκαλεί ψυχή και με προσμένει"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ


Σε όσους σε αυτήν την χώρα παραμένουν ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν έχουν καταντήσει ραγιάδες και γραικύλοι βασανιστικό είναι το ερώτημα: “Υπάρχει πιο κάτω”; Σε όσους έχει απομείνει Αξιοπρέπεια, Τιμή και Ηθική βασανιστικό είναι το ερώτημα: “Υπάρχει πιο κάτω;” Διαχέεται η σαπίλα απ’ άκρη σ’ άκρη στην Πατρίδα των Ελλήνων. Τηλεοπτικές Κίρκες χρυσοκάνθαρων προβάλλουν καθημερινώς ό,τι περισσότερο αντεθνικό και ανήθικο. Σε σειρές, οι οποίες απευθύνονται σε μάζες λαϊκές και οι οποίες προβάλλονται σε ώρες υψηλής θεαματικότητος παρακολουθούν οι νεοραγιάδες ερωτικούς ασπασμούς μεταξύ ανδρών και όλα καλά στο σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας.


Ο γράφων το κείμενο αυτό έχει εκλεγεί τέσσερις φορές βουλευτής και ήταν ο επικεφαλής του 3ου πολιτικού κόμματος της χώρας επί πέντε έτη (και αυτό εν τοις πράγμασι και όχι κατά υπόθεσιν ή φαντασία), όμως δεν θα αναφερθώ στο κείμενο αυτό σε ψήφους και εκλογές για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν είναι φυλλάδιο προεκλογικό το εν λόγω γραπτό. Ο δεύτερος διότι πιστεύω ότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από την κάθε κάλπη, τα οποία πρέπει να επισημανθούν και επιπλέον κάθε πράγμα στον καιρό του… Ας γνωρίζουν πάντως άπαντες, εχθροί και “φίλοι”, ότι η Χρυσή Αυγή θα κάνει το ΧΡΕΟΣ της όταν έλθει η ώρα. Απαντών πάντως στα όσα οι κατά δήλωσίν τους “πατριώτες” και “εθνικιστές” γράφουν και λέγουν κατά καιρούς εναντίον μου θα πω μόνον ότι μου θυμίζουν τον “Ριζοσπάστη” τον πλαστό, που τύπωνε ο αείμνηστος Μανιαδάκης, προκειμένου να εξαπατά και να ελέγχει τους κομμουνιστές. Έτσι και αυτοί, οι δήθεν “πατριώτες”, υπάρχουν και λένε ελεύθεροι και ασύδοτοι τα όσα λένε υπηρετώντας το Σύστημα με σκοπό τους να παγιδεύουν τους Εθνικιστές και να κτυπούν ύπουλα το Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή.

Ένας χρόνος πέρασε, ένας χρόνος έρχεται. Σημαδιακοί και οι δύο χρόνοι αυτοί. Το 2021, που έφυγε, και κατά το οποίο υποτίθεται ότι θα τιμούσαν το 1821, που δεν το τίμησαν, το αντίθετο! Διαστρέβλωσαν πλήρως το πνεύμα του και την ιστορική πραγματικότητα. Στο 2022, στο οποίο ήδη είμαστε συμπληρώνονται 100 χρόνια από την σφαγή της Σμύρνης και τον ξεριζωμό του Ελληνισμού από Εστίες πατρογονικές με ιστορία χιλιάδων ετών. Πιστεύω και εύχομαι να διαψευστώ ότι αναμένεται μία ακόμη ΥΒΡΙΣ ενάντια στην αιματοβαμμένη ιστορία του Μεγάλου μας Έθνους. Πως είναι δυνατόν να συμβεί κάτι διαφορετικό όταν την Πατρίδα μας διαφεντεύουν οι εργολάβοι Made in USA της περίφημης ελληνοτουρκικής “φιλίας”; Ας επιστρέψουμε, όμως, εις τα του 1821 και στο πως “τιμήθηκαν” τα 200 χρόνια από την Μεγάλη Επανάσταση του Γένους, που βεβαίως και δεν είχε την οποιαδήποτε σχέση ούτε με την Αμερικανική και την… φορολογία του τσαγιού(!), ούτε με την Γαλλική, αλλά ήταν μία επανάσταση ΕΘΝΙΚΗ! Τελευταίο δείγμα “Τιμής” στο 1821 ένα βιβλίο του Μαρκ Μαζάουερ με τον τίτλο “Η ελληνική επανάσταση”, το οποίο προβλήθηκε από όλα τα ΜΜΕ και υπήρξε και εκτενής προδημοσίευση αποσπασμάτων του την κυβερνητική εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” (19/12/2021). Στα αποσπάσματα αυτά διαβάσαμε, λοιπόν, μεταξύ άλλων ότι ο Κολοκοτρώνης “έκανε το άλμα (και έγινε) από ληστής εθνικός ήρωας” και ακόμη ότι το 1821 ήταν “ένας αγροτικός ξεσηκωμός, που μετατράπηκε σε επανάσταση και δημιούργησε ένα έθνος”… Όλα αυτά και πολλά άλλα δεν είναι απλά λάθος, δεν είναι μόνο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ, είναι ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ! Πότε ήταν αλήθεια “ληστής” ο Κολοκοτρώνης και ποιος “αγροτικός ξεσηκωμός”; Για ποιους “αγρούς” ξεσηκώθηκαν αλήθεια οι Μανιάτες, πρωταγωνιστές σε όλες τις πολεμικές επιχειρήσεις ή οι Ψαριανοί; Είμαι σίγουρος ότι ανάλογα ψεύδη θα λεχθούν και θα γράφουν και το 2022 για τα 100 χρόνια της μεγάλης καταστροφής και ούτε λέξη για την προδοσία των “συμμάχων” μας και για το χρυσάφι και τα κανόνια, που χάρισαν οι μπολσεβίκοι του Λένιν στον Κεμάλ για να σφαγιάσει τον Ελληνισμό από τον Πόντο μέχρι την Ιωνία. Και τι να πουν γι’ αυτό οι μπολσεβίκοι, που μοίραζαν προκηρύξεις στο Μέτωπο το 1922 και καλούσαν σε λιποταξία και που ο ίδιος ό αρχηγός τους ο Ζαχαριάδης σε κείμενό του στον “Ριζοσπάστη” στην δεκαετία του 1930 γράφει ότι επιδίωξαν την ήττα του Στρατού μας στην Μικρά Ασία για να μην γίνει ΠΟΤΕ η Μεγάλη Ελλάδα; 


Υπάρχει πιο κάτω; Υπάρχει κατά πως φαίνεται γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς το βλάσφημο “ευφυολόγημα” του “γκουρού” των εμβολίων Μόσιαλο, που μέσα στις ημέρες των Χριστουγέννων απεφάνθη ότι δεν εγεννήθη ο Σωτήρας Χριστός από ένα ΘΑΥΜΑ, όπως οι “βλάκες” (γι’ αυτόν) Πιστοί αποδέχονται. Το πρόβλημα βεβαίως δεν είναι ο κάθε και ΜΟΝΟ ο Μόσιαλος, αλλά ότι στο Κράτος, το οποίο Ιδρύθηκε το 1821 “ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ” ως μία Πολιτεία από τον Θεό ευλογημένη, εγκαθίσταται ενάντια στην θέληση του Έθνους και αυτό είναι ΤΥΡΑΝΝΙΑ ένα μόρφωμα ενός Άθεου “λαϊκού κράτους”. Και δυστυχώς χωρίς καμία αντίδραση από αυτούς, που έχουν δώσει ΟΡΚΟ να υπερασπιστούν την ΠΙΣΤΗ των Ελλήνων. Και μιλάμε για αντίδραση ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ καθαίρεση του Μόσιαλου και όχι λόγια του αέρα και αναθέματα για τα μάτια του κόσμου. Και όπως ήταν ΔΥΣΤΥΧΩΣ αναμενόμενο η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ και η ΥΒΡΙΣ του Μόσιαλου μέσα σε λίγες ημέρες ξεχάστηκε και “θάφτηκε” από τα ΜΜΕ.


Τα όσα ζούμε με ταγούς και άρχοντες ανήθικους, που ασύστολα “ψωνίζονται” και πουλάνε χωρίς ντροπή Πατρίδα, όλα αυτά είναι το ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ των φιλελεύθερων της “δεξιάς” και των μπολσεβίκων της ροζ ή κόκκινης αριστεράς. Και αυτό το ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ γιατρειά δεν παίρνει και εάν δεν καταστραφεί δεν θα υπάρξει ποτέ ΕΛΛΑΔΑ! Αυτός και μόνον αυτός είναι ο δρόμος των Εθνικιστών.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022     

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...