Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες



Από ένα κελί των φυλακών υψίστης ασφαλείας, όπου φρόντισε να ευρίσκομαι η “δημοκρατία” που εκδικείται, απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. 

Δυστυχώς η χρονιά αυτή δεν είναι και η ευτυχέστερη της Πατρίδας μας, αφού ως γνωστόν ζει ο Λαός μας μέσα σε κατάσταση τρόμου, ηθικής παρακμής, αλλά και μίας λεηλασίας εις βάρος του που συνεχίζεται και κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Χριστούγεννα και η Ελπίδα γεννιέται στον κόσμο κι ας είναι οι Άγιες αυτές ημέρες αφορμή αναστοχασμού για τις ευθύνες καθενός για την ζοφερή κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα. Γιατί ευθύνες έχουν όλοι! Δική τους επιλογή είναι αυτοί που ξεπουλούν την Πατρίδα και ποδοπατούν τα ιερά και όσια αυτού του Γένους. 


Ευχές θερμές και ξεχωριστές σε όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριές μου, εύχομαι να είναι καλά και να γνωρίζουν ότι καλά είμαι και εγώ και ας ευρίσκομαι στο κελί μιας φυλακής. Ο στρατιώτης όταν πάει στον πόλεμο γνωρίζει ότι μπορεί να πεθάνει από τις σφαίρες του εχθρού και ο ναυτικός ότι στο ταξίδι του μπορεί να ναυαγήσει, έτσι και κάθε Ιδεολόγος ξέρει πολύ καλά, έχει πλήρη επίγνωση ότι η τυραννία δεν συγχωρεί τους ανυπότακτους και όσους δεν μπορεί να εξαγοράσει και να τους κάνει να προσκυνήσουν.


Όλη μου την αγάπη σε όλους όσους παραμένουν Πιστοί στην Ιδέα και την Σημαία μας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...