Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Ένα ακόμη μάθημα “αθεΐας” από την εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”! Σε κοινή γραμμή “διανοούμενοι” και ρασοφόροι της εξουσίας




Ημέρες Χριστουγέννων και στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” διαβάσαμε ένα ακόμη άρθρο του κ. Νίκου Δήμου, στο οποίο δηλώνει με αφορμή τα περί του κορωνοϊού ότι δεν πιστεύει στον Θεό.


Εντύπωση μου κάνει πως ρασοφόροι (όχι όλοι) και διανοούμενοι της “νεωτερικότητας” είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι στο ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Τι ενώνει άθεους και υπηρέτες του Θεού υποτίθεται; Μα η εξουσία, είναι προφανές. Στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, λοιπόν, που με θέρμη μάχεται υπέρ της ΝΔ δημοσιεύθηκε το άρθρο του κ. Νίκου Δήμου με τον τίτλο “Όμικρον και Ω! μεγάλο”, στο οποίο γράφει ότι “στα πιο προηγμένα κράτη η πλειοψηφία των κατοίκων είναι άθεοι ή αγνωστικιστές” και ότι “η μόνη ελπίδα είναι μία πολύ νεότερη θεά - η επιστήμη”.


Καθόλου πρωτότυπο… 250 χρόνια πριν ο Ροβεσπιέρος καταργούσε τον Θεό και έβαζε στην θέση του την “θεά λογική” και 100 χρόνια πριν ο Λένιν κατέστρεφε Χριστιανικές Εκκλησίες. Μάταιος ο κόπος τους… Όμως, οι ζηλωτές της νεωτερικότητας είτε χροιάς Ροβεσπιέρου, είτε Λένιν επιμένουν και έτσι ο κ. Νίκος Δήμου γράφει στο άρθρο του:

“Αν, όπως υποστηρίζουν αρκετοί επιστήμονες και φιλόσοφοι της επιστήμης με επικεφαλής τον Γιουβάλ Χαράρι (σ.σ. Ισραηλινός καθηγητής, παντρεμένος με άνδρα) στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, η επιστήμη καταργήσει τον θάνατο, οι θρησκείες θα πάψουν να έχουν λόγο ύπαρξης!”


Ώστε έτσι, λοιπόν, η “θεά” τους η επιστήμη “θα καταργήσει τον θάνατο”, τον πλέον ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΟ! Με αυτού τους είδους τις σοφιστείες και με έπαρση και αλαζονεία προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αποκτήνωση του ανθρώπου με την περίφημη “νεωτερικότητα”, αποκτήνωση την οποία θα επιφέρει η καταστροφή κάθε Εθνικής Ταυτότητας και κάθε Πίστεως γιατί όπως γράφει ο Ντοστογιέφσκι (“Έγκλημα και Τιμωρία”) χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...