Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Γερουσίας και μία “ακροδεξιά” στην Ελλάδα, που δεν έχει όνομα…




Συνέντευξη στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” (12 Δεκεμβρίου 2021, σελίδα 16) του προέδρου της Γαλλικής Γερουσίας Ζεράρ Λαρσέ, στην οποία γίνεται αναφορά στις προσεχείς προεδρικές εκλογές με τον υπότιτλο “Η υποψήφια των Ρεπουμπλικανών και οι ακροδεξιοί Λεπέν, Ζεμούρ”. Η ερώτηση του δημοσιογράφου Αθανασίου Έλλις έχει ως εξής: “Σας ανησυχεί η άνοδος της άκρας δεξιάς με τους Μαρίν Λεπέν και Ερίκ Ζεμούρ;”. Και η απάντηση του προέδρου της Γαλλικής Γερουσίας πριν αναφερθεί εις τα της Γαλλίας αρχίζει με την φράση:

“Η Ακροδεξιά, φυσικά. Το έχετε βιώσει αυτό και στη χώρα σας”.


Τι έχει αλήθεια “βιώσει” και η Ελλάδα σαν “Ακροδεξιά” (δικός τους ο όρος) και αυτό ποιο ήταν, δεν έχει όνομα; Υπήρχε κάποιο φάντασμα χωρίς όνομα ή μήπως ένα Κίνημα Λαϊκό, πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής για δέκα ολόκληρα χρόνια; Και ποιος ο λόγος για τον οποίον ομιλούν και γράφουν γενικά και αόριστα και “ξεχνούν” (ξεχνούν;) ακόμη και το όνομά του; Ποια ήταν η πολιτική δύναμη, της οποίας παραλείπουν να αναφέρουν ακόμη και το όνομά της και γιατί; ΟΛΟΙ το γνωρίζουν, ήταν (και είναι) η Χρυσή Αυγή. Γιατί, όμως, “παραλείπουν” πάσα αναφορά ακόμη και του ονόματός της σε αυτήν; Ασφαλώς και έχουν τους λόγους τους οι οποίοι είναι προφανείς. Δεν τέλειωσαν ακόμη με την Χρυσή Αυγή και το γνωρίζουν. Πως το γνωρίζουν; Έχουν καθώς φαίνεται στοιχεία και μετρήσεις, τις οποίες φυσικά και δεν δημοσιεύουν. Το σχέδιό τους ευρίσκεται σε εξέλιξη. Πρώτα έστησαν μία εκστρατεία λάσπης. Ακολούθησε μία πολιτική σκευωρία μαζί με μία επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου και η “εγκληματικοποίηση”. Μετά καλπονοθεία και φυλακή και τώρα η “Μνήμη θανάτου”, να μην ακούγεται ούτε λέξη για Χρυσή Αυγή.


Εάν θα πετύχουν στο σχέδιό τους θα δείξει το μέλλον. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ τους, όμως, η οποία ήδη διαγράφεται στον ορίζοντα αποτελεί και ΔΙΚΑΙΩΣΗ της Χρυσής Αυγής. Μία δικαίωση για την οποία πρέπει να είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ όσοι έδωσαν τον Αγώνα αυτό και συνεχίζουν ΠΙΣΤΟΙ στην Ιδέα να αντιστέκονται στην τυραννία.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

    

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...