Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Παγκοσμιοποίηση: Εχθρός των Πατρίδων και του Πολιτισμού




Υπάρχει η πολιτική, υπάρχει και η μικροπολιτική. Υπάρχουν αυτοί οι οποίοι αφιερώνουν ολόκληρη την ζωή τους στα κοινά και υπάρχουν και αυτοί, οι οποίοι ασχολούνται με τα κοινά, έχοντας σαν σκοπό τους να είναι οι εκλεκτοί ενός άθλιου κομματικού κράτους, προσδοκώντας μία ζωή πλουσιοπάροχη και μία μάταιη δόξα χωρίς κινδύνους, χωρίς να είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν το ελάχιστο από τον εαυτούλη τους για τον λαό και την Πατρίδα. Υπάρχουν αυτοί που ζουν για την Ιδέα και αυτοί, οι οποίοι ζουν από την “Ιδέα”, από μία δήθεν ιδέα, στην οποία δήθεν πιστεύουν, αλλά στην πραγματικότητα δεν ζουν για τίποτε άλλο πέρα από το στυγνό προσωπικό τους συμφέρον.


Εδώ και δύο χρόνια η Πατρίδα μας ευρίσκεται σε μία πρωτοφανή κρίση με αφορμή την επιδημία του κορωνοϊού. Η κρίση αυτή έδωσε την ευκαιρία σε αυτούς, οι οποίοι εξουσιάζουν τον λαό μας και δεν αναφέρομαι ΜΟΝΟ σε ένα κόμμα αλλά για το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο στο σύνολό του, να προχωρήσουν σε μία γενική “πρόβα” της κοινωνίας της Παγκοσμιοποίησης, που θέλουν να επιβάλλουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέτρα απαγορευτικά πρωτοφανή χωρίς λογική και ούτε βεβαίως αποτέλεσμα, τα οποία έχουν οδηγήσει ολόκληρη την χώρα σε μία κατάσταση χαώδη. Η οποία κατάσταση κρατά τον λαό σε καταστολή με λίγες μόνον έντιμες φωνές να αντιστέκονται και για τον λόγο αυτό να χλευάζονται και να απαξιώνονται με τον χειρότερο τρόπο. Στην διαμόρφωση του κλίματος αυτού συντελούν τα μέγιστα τα λεγόμενα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως (ΜΜΕ), τα οποία μόνο ενημέρωση δεν προσφέρουν στους πολίτες, αλλά αντίθετα ασκούν μία πιεστική προπαγάνδα του φόβου και του θανάτου. Καθημερινά έχουμε “Δελτία ανακοινώσεως θανάτων” και παρουσίαση από τα κανάλια και εφημερίδες στατιστικών κομμένων και ραμμένων στα μέτρα της “πλύσεως εγκεφάλων”. Μας λένε επί παραδείγματι ότι από την αρχή της επιδημίας του κορωνοϊού είχαμε 18 χιλιάδες θανάτους. Δεν μας λένε, όμως, πόσοι από τους θανάτους αυτούς είχαν σαν βασική τους αιτία μία ασθένεια σοβαρή, η οποία επιφέρει θάνατο όπως καρκίνο ή καρδιακό νόσημα. Δεν μας παρουσιάζουν στοιχεία των θανάτων ΠΡΟ του κορωνοϊού, ώστε να γίνει η σύγκριση και να πληροφορηθούν οι πολίτες πόσοι είναι οι όντως νεκροί από κορωνοϊό. Δεν γράφω αυτά σαν γιατρός γιατί γιατρός δεν είμαι θέτω το ζήτημα αυτό από πλευράς ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ! Πιο απλά, εάν στο χρονικό διάστημα, στο οποίο μετρούν 18 χιλιάδες νεκρούς από κορωνοϊό, είχαμε ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ νεκρούς από καρκίνο και καρδιά σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα, τότε είναι προφανές ότι η εικόνα που δίνουν είναι ΨΕΥΔΗΣ και μάλιστα σκόπιμα και με δόλο ΨΕΥΔΗΣ, προκειμένου να υπηρετηθεί η προπαγάνδα τους. Θα μπορούσανε πολύ απλά να μας πούνε πόσους νεκρούς είχε η χώρα το 2019, που δεν υπήρχε κορωνοϊός και πόσους το 2020 με τον κορωνοϊό και ΜΟΝΟ έτσι θα βλέπαμε πόσοι είναι οι νεκροί ΟΝΤΩΣ από τον κορωνοϊό. Γιατί δεν κάνουν αυτό το τόσο απλό πράγμα; Μήπως γιατί οι αριθμοί δεν τους βολεύουν;


Πως να χαρακτηρίσει επίσης κανείς το αβυσσαλέο ΜΙΣΟΣ όλων των μηχανισμών του Συστήματος εναντίον όσων αντιδρούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, στα σκληρά μέτρα μίας τυραννίας στο όνομα δήθεν της δημόσιας υγείας; Δεν θέλουν σε ουδεμία των περιπτώσεων να υπάρχει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στα σχέδιά τους για την επιβολή μίας παγκόσμιας τυραννίας γιατί αυτό είναι η περίφημη Παγκοσμιοποίηση, την οποία θέλουν να επιβάλλουν. Και λυσσούν κυριολεκτικά εναντίον όποιου σηκώνει το κεφάλι στην διάρκεια αυτής της “ΠΡΟΒΑΣ”, της γενικής δοκιμής για την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας, την οποία σχεδιάζουν.


Από την άλλη πλευρά αυτοί οι οποίοι αντιδρούν δεν είναι “σκοταδιστές”, οι οποίοι αρνούνται την επιστήμη, όπως επαναλαμβάνουν σαν παπαγαλάκια τα σαρανταπεντάρια της προπαγάνδας τους στα δελτία των οκτώ, είναι άνθρωποι απλοί που έχουν σταματήσει να πιστεύουν το Σύστημα γιατί είναι φανερό ότι είναι ένας μηχανισμός ψεύδους στην υπηρεσία του χρήματος και των διεφθαρμένων, που είναι οι μεγάλοι του άρχοντες σε παγκόσμιο επίπεδο. Γιατί βλέπουν ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟ είναι ένα ακόμη σκοτεινό σχέδιό τους για την κυριαρχία του κόσμου, γιατί βαρέθηκαν να πιστεύουν στα ψέμματά τους. Μιλάνε για ειρήνη οι δυνατοί του κόσμου και έχουν γεμίσει ολόκληρο τον κόσμο με νεκροταφεία και όχι μόνο στρατιωτών, αλλά και αμάχων από τις γνωστές “παράπλευρες απώλειες”… Μιλάνε για ηθική και όσο πάει και πιο πολύ γίνεται η κοινωνία της Δύσεως πιο ΑΝΗΘΙΚΗ από ποτέ στην ιστορία της!


Όλο και περισσότεροι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ σε ό,τι λέει το Σύστημα γιατί βλέπουν καθαρά ότι η Παγκοσμιοποίηση είναι ο θάνατος του Πολιτισμού, των Εθνών και των Πατρίδων, είναι το τέλος κάθε Πίστης, γιατί νοιώθουν ότι η Παγκοσμιοποίηση είναι η δυστυχία μας και εντάσσει μοιραία στα σχέδιά της και αυτήν την “Γενική Δοκιμή” επιβολής των σκληρών μέτρων, που αλλάζουν ολόκληρο τον κόσμο με αφορμή μία επιδημία. Γιατί η επιδημία θα περάσει και ευτυχώς δεν είναι ούτε πανούκλα, ούτε χολέρα, που αποδεκάτιζαν λαούς και ερήμωναν πόλεις και ο κορωνοϊός θα περάσει, το πνεύμα της ΥΠΟΤΑΓΗΣ όμως θα μείνει και αυτό ακριβώς θέλουν.


Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...