Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Όταν το “ΒΗΜΑ” γράφει για “Χρυσαυγιτισμό”

 



Το κύριο άρθρο της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” είχε τίτλο “ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ” και έγραφε μεταξύ άλλων:

“Ο κίνδυνος της οπισθοδρόμησης είναι ορατός πια δια γυμνού οφθαλμού, ιδιαιτέρως στις μικρότερες των κοινοτήτων. Στα χωριά και στις κωμοπόλεις οι κύκλοι της αφισβήτησης των εμβολίων, της επιστήμης και του ορθολογισμού, εφάπτονται με εκείνους της θρησκοληψίας, του παλαιοημερολογιτισμού, του χρυσαυγιτισμού, του ακραίου εθνικισμού και των δήθεν “άτρωτων” αρνητών που νομίζουν ότι πίνοντας τσίπουρα δεν κολλάνε!”


Χρειάζεται ΘΡΑΣΟΣ για να γράφει περί θεραπειών και… “τσίπουρων” η φυλλάδα του συγκροτήματος Λαμπράκη, η οποία υπήρξε η… σημαιοφόρος του περίφημου “νερού του Καματερού”, που θεράπευε τον… καρκίνο! Αλλά βλέπεις δεν ξέρει ο κόσμος και όσοι ξέρουν δεν θυμούνται.


Το πόσο βαθύ “ΣΚΟΤΑΔΙ” έφερε ο “διαφωτισμός” τους το ζει σαν εφιάλτη ο κόσμος από τις Γκιλοτίνες του Ροβεσπιέρου μέχρι τους βομβαρδισμούς αμάχων σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Δεν θα σταθώ σε αυτό. Θα σταθώ στον όρο “Χρυσαυγιτισμός”, τον οποίο χρησιμοποιεί στο κείμενο της η εφημερίδα και που δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή, παρ’ όλα τα ευχολόγιά τους δεν τέλειωσε!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...