Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Η δολοφονία Κατσίφα που δεν ήταν αυτοκτονία και ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης

 





Το θράσος των Αλβανών δεν έχει όρια, όπως όρια δεν έχει και ο ραγιαδισμός του άθλιου κράτους των Αθηνών. Οι αλβανικές αρχές επιμένουν ότι ο Εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε και δεν τον δολοφόνησαν και η Αθήνα σιωπά…. 


Σύμφωνα με την κατόπιν πολλών δυσκολιών εξέταση του νεκρού σώματος του Κωνσταντίνου που έγινε από τον Ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, διαπιστώθηκε ότι ο Κατσίφας είχε δεχθεί δύο σφαίρες στην καρδιά από απόσταση 25 μέτρων. 


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα δημοσιοποίησε ο Αλβανός δημοσιογράφος Ντερβίσι ο οποίος είπε ότι κατά την περίοδο της δολοφονίας του Κατσίφα, οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν της αλβανικές για τον Κατσίφα ότι ανήκε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  Η δήλωση αυτή του Αλβανού δημοσιογράφου αποδεικνύει τις μυστικές διαδρομές του παρακράτους του αντεθνικού κράτους των Αθηνών ακόμη και με ξένα κράτη προκειμένου να κτυπηθεί οτιδήποτε εθνικιστικό και πατριωτικό. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...