Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Όταν οι αντιφασίστες κατηγορούν για αντισημιτισμό έναν… Εβραίο!




Επεισόδια και συμπλοκές με την αστυνομία στο Παρίσι από την πορεία-αντισυγκέντρωση ενάντια στην ομιλία του θεωρούμενου ως ακροδεξιού Γάλλου δημοσιογράφου Έρικ Ζεμούρ. 


Ο Ζεμούρ είχε πάρει θέση κατά της λαθρομετανάστευσης και έχει κατηγορηθεί σαν… φανατικός ρατσιστής. Κλέβοντας κυριολεκτικά τα όσα έλεγε αό την δεκαετία του 1980 ο Ζαν Μαρί Λεπέν ανεβαίνει συνεχώς και απειλεί την Μαρίν Λεπέν, διεκδικώντας την δεύτερη θέση και στην συμμετοχή στον Β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών. Ακόμη κατηγορούν οι επαγγελματίες αντιφασίστες και αντιρατσιστές τον Έρικ Ζεμούρ για αντισημτισιμό… Μόνο που ο Ζεμούρ είναι εβραίος, όπως Εβραία είναι και η κορυφαία συνεργάτις του και επικεφαλής του προεκλογικού του αγώνα Σάρα Ναφό. Επίσης στο πλευρό του Ζεμούρ είναι και άλλα γνωστά ονόματα της Εβραϊκής κοινότητας της Γαλλίας. 


Πέρα από τον παραλογισμό των “μπράβων” της “πολιτικής ορθότητας” παραμένει το γεγονός ότι ενώ ήταν δεδομένο ότι η 2η θέση ήταν για χρόνια της Μαρίν Λεπέν, αυτή τώρα απειλείται από έναν “ακροδεξιό, ρατσιστή, αντισημίτη”, που είναι όμως Εβραίος. ΔΙΑΣΠΑΣΗ των πατριωτών ψηφοφόρων, ό,τι καλύτερο για το Σύστημα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...