Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΡΩΜΑΙΙΚΟ “Η δημοκρατία νίκησε”… Επέστρεψε η “ομαλότητα” χωρίς… Χρυσή Αυγή!



“Η Ελλάδα! Πάντ’ Ανάσταση μεσ’ απ’ το κρύο το χώμα.

Πάντα θάχη ξαφνική και μια Δευτέρα Παρουσία.

Μην την κρατάτε στης λατρείας κλεισμένη τα Μουσεία,

το τραγούδι το στερνό δεν το τραγούδησε, όχι, ακόμα.”


Κωστής Παλαμάς


Εάν κάποιος πιστεύει ότι αυτό, το οποίο ζει ο λαός της “Ελλάδος” (δεν είναι… Ελλάδα, είναι το ψευτορωμαίικο!) είναι δημοκρατία και όχι μία απόλυτη τυραννία και μάλιστα και “ευλογημένη” από τους υποτίθεται εκπροσώπους του Θεού, τότε ή δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητος ή πολύ απλά έχει αποδεχθεί την σκληρή του μοίρα, όντας ραγιάς και δούλος φοβισμένος, που τρέμει να αντικρίσει κατάματα την αλήθεια.

Για την ΤΥΡΑΝΝΙΑ, που απλώνεται σε όλο τον κόσμο, δεν φταίνε αυτοί που κυβερνούν, δεν φταίνε αυτοί που κρατάνε στα χέρια τους δύναμη και χρήμα, φταίει λένε ΜΟΝΟ ο λαός και περισσότεροι από όλους αυτοί, οι οποίοι αντιδρούν στην εξουσία, δεν είναι υπάκουοι στα κελεύσματά της.

Στο ψευτο-ρωμαίικο ως γνωστόν ο Μωυσής-Πρωθυπουργός συνεχίζει να μας “σώζει” με νεκρούς χιλιάδες δεκαεπτά, που βεβαίως και δεν γνωρίζουμε πόσοι πέθαναν από κορωνοϊό και πόσοι θα πέθαιναν ούτως ή άλλως είτε με είτε χωρίς κορωνοϊό. Στατιστικές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της προπαγάνδας και δελτία ειδήσεων, πληρωμένα με το κομμάτι. Αντίδραση από τον λαό καμία, πανταχού παρόν το βασίλειο του τρόμου, “άκρα του τάφου σιωπή”… Και έχουμε και λέμε για να θυμηθούμε και τα καθ’ ημάς: 

7 Ιουλίου 2019 - Αποτελέσματα εκλογών: Ένα ολόκληρο Σύστημα σε ρόλο ξεπεσμένου ταχυδακτυλουργού σε επαρχειακό πανηγύρι ξεχασμένου χωριού βγάζει σαν “λαγό” απ’ το καπέλο του το 2,93% της Χρυσής Αυγής και για 0,07% το Εθνικιστικό Κίνημα τίθεται εκτός βουλής και οι τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του “δημοκρατικού τόξου" και στα δελτία ειδήσεων των καναλιών της ολιγαρχίας συνοψίζονται σε μία φράση: “Επιστροφή στην ομαλότητα”! Όπου “ομαλότητα” σημαίνει… χωρίς Χρυσή Αυγή!

7 Οκτωβρίου 2020 - Απόφαση Εφετείου: Καταδίκη και των 18 βουλευτών της Χρυσής Αυγής του Ιουνίου του 2012 σαν διευθυντών ή μελών “εγκληματικής οργανώσεως”! Η επίσημη απόφαση, το κείμενο με το σκεπτικό, τα στοιχεία, οι αποδείξεις της ενοχής μας ακόμη μέχρι σήμερα (αρχές Δεκεμβρίου 2021) ΑΓΝΩΣΤΑ! Την αναγγελία της καταδίκης μας είχαν προαναγγείλει με το περίφημο “Δεν είναι αθώοι”, καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητάς μας, από την πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο πολιτευτή και ηθοποιό. Με ενθουσιασμό αυτή η καταδίκη προβλήθηκε με την φράση: “Η δημοκρατία νίκησε”.

Έτσι, λοιπόν, με “ομαλότητα” και “νικηφόρος” η λεγόμενη “δημοκρατία” τους (με πολλά εισαγωγικά!) πορεύεται μέσα στην θύελλα, την εν πολλοίς εικονική, του κορωνοϊού, που θα αποδείξουν τα χρόνια που έρχονται ότι ήταν και είναι η αφορμή και ΟΧΙ η αιτία να αλλάξουν όλον τον κόσμο, να γυρίσουν σελίδα στον τρόπο ζωής των ανθρώπων στα κράτη του Δυτικού Κόσμου και όπου εν τέλει μπορέσουν. Παρ’ όλο τον φόβο, φόβο σκοτεινό ενός εχθρού ύπουλου, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι ΖΩΝΤΑΝΟΙ, οι οποίοι αντιδρούν και οι οποίοι, όμως στο ψευτο-ρωμαίικο ή Ελλαδιστάν εάν προτιμάτε είναι απελπιστικά λίγοι και στην ποσότητα και στην ποιότητα. Συνεχείς οι διαδηλώσεις σε Αγγλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστρία ενάντια στα μέτρα τα απολυταρχικά, μέτρα χωρίς λογική και αποτέλεσμα, που καταστρέφουν την κοινωνία και δεν σώζουν.  Διαδήλωση ακόμη και στην… Δανία! Στην Ελλάδα (ποιά Ελλάδα;) Σιωπή… “άκρα του τάφου σιωπή”. Κανένας δεν αντιδρά, οι “πατριώτες” εξαφανίστηκαν και οι περίφημοι “αντιεξουσιαστές” παίζουν “επανάσταση” συνεχίζοντας να ρίχνουν μολότωφ με την αστυνομία να συνεχίζει να τους παρακολουθεί και να μην μπαίνει στο “ιερό άβατο" του τελευταίου Σοβιέτ της Ευρώπης, το πανεπιστημιακό Άσυλο.

Πράγματι η χώρα επέστρεψε στην “ομαλότητα” και σε αυτό που θεωρεί ότι ότι είναι δημοκρατία η γνωστή συμμορία του αυτο-αποκαλούμενου “συνταγματικού τόξου” και για να έχουν αυτήν την “ομαλότητα” έπρεπε βέβαια να είναι στην φυλακή η Χρυσή Αυγή.

Και όλοι αυτοί οι “πατριώτες” και οι δήθεν “εθνικιστές”, που εξαφανίστηκαν; Γιατί δεν αντιδρούν, γιατί δεν κάνουν “επανάσταση”, την “επανάσταση”, που κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή ότι δεν τους άφηνε να την κάνουν; Τι έγιναν όλοι αυτοί, που παρίσταναν τους μεγάλους πατριώτες και κατηγορούσαν με ψέματα και συκοφαντίες την Χρυσή Αυγή; Που είναι όλοι αυτοί, που έστησαν μία ολόκληρη επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου και διέδιδαν προεκλογικά ότι έχω κάνει μυστικές συμφωνίες με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ; Και τι να πουν σήμερα, που είμαι στην φυλακή; Έκαναν την βρώμικη δουλειά και χάθηκαν. Και αυτοί, που δεν τους άρεσε ο Μιχαλολιάκος, τι κάνουν χωρίς τον Μιχαλολιάκο; 

Αντίδραση και διαδηλώσεις παντού ακόμη και στην Κοπεγχάγη! Στην Αθήνα σιωπή… Το πολύ-πολύ κάποιοι σαν κοράκια, που μυρίστηκαν ψοφίμι, να ψυρίζονται ψήφους και να στήνουν ψηφοδέλτια…

Ας είναι, έρχονται δύσκολοι καιροί, καιροί καλοί, που δείχνουν τι αξίζει ο καθένας. ΔΙΚΟΙ μας οι δύσκολοι καιροί, “Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟ ΧΩΜΑ”. 

Ο λαός δεν ξεχνά την Χρυσή Αυγή, δεν ξεχνά ποιοι αντιστάθηκαν στην Τυραννία και αντιστέκονται ακόμη σε κελιά και σε πλατείες, σε γειτονιές και σε χωριά. 

Οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ είναι ακόμη εδώ και θα έλθει η ώρα της μεγάλης επιστροφής.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...