Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Η εθνοκάθαρση του Ελληνισμού της Κωνσταντινουπόλεως




Τα 30 χρόνια του Πατριάρχη Βαρθολομαίου εορτάσθηκαν στην Πόλη, αυτού που δίχασε βαθειά την Ορθοδοξία και άφησε έξω από το Πατριαρχείο με την τόσο αγαπητή στις ΗΠΑ πολιτική του 150 εκατομμύρια(!) Ορθοδόξους της Ρωσσίας. 


Στους εορτασμούς παραβρέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Χαρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην δημογραφική συρρίκνωση του Ελληνισμού της Κωνσταντινουπόλεως. Δεν είναι “συρρίκνωση”, είναι τραγωδία και ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ! Στις αρχές του 20ου αιώνος η Πόλη είχε πληθυσμό 1 εκατομμύριο από το οποίο σχεδόν 300 χιλιάδες ήταν Έλληνες! Με συνεχή ΠΟΓΚΡΟΜ με το τελευταίο στην δεκαετία του ’60 φτάσαμε να έχει η Πόλη σήμερα πληθυσμό 15(!) εκατομμύρια και οι Έλληνες να είναι λιγότεροι από 3 χιλιάδες! Τι έκανε το Ελλαδικό κράτος, το κράτος των Αθηνών (Σύνταγμα, Κολωνάκι, Χίλτον…) για να προστατεύσει τους Έλληνες της Πόλης; ΤΙΠΟΤΕ!


Με το “δεν διεκδικούμε τίποτε” και την ελληνοτουρκική “φιλία” υποχωρούν συνεχώς και οδηγούν την Πατρίδα μας σε μία νέα Τουρκοκρατία! Και αυτό δεν είναι λάθος πολιτική. Είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...