Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ η πολιτική του ψευτορωμαίικου. ΗΠΑ, Ρωσσία και Τουρκική απειλή.




“Στον βαθμό όπου η Ελλάδα θα καθίσταται ανεπαίσθητα γεωπολιτικός δορυφόρος της Τουρκίας, ο κίνδυνος πολέμου θα απομακρύνεται, οι ψευδαισθήσεις θα αβγατίζουν και η παράλυση θα γίνεται ακόμη ηδονικότερη εφ’ όσον η υποχωρητικότητα θα αμείβεται με αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς επαίνους”.


Π. ΚΟΝΔΥΛΗΣ - “ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ”


Παρακολουθώντας καθημερινά τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών αυτής της χώρας, η οποία διεκδικεί τον τίτλο να είναι η “Μπανανία” της Ευρώπης και ταυτόχρονα και το τελευταίο Σοβιέτ, στο οποίο οι δάφνες του σφυροδρέπανου δεν μαράθηκαν και οργιάζει η αριστερή προπαγάνδα, παρατηρώ μονίμως τους τελευταίους μήνες το σταθερό “μενού” της θεματολογίας τους.


Θέμα πρώτο σταθερά κορωνοϊός και εμβολιασμός. Εάν δεν κάνω λάθος, που δεν κάνω, η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τις αρχές του 2020, δύο ολόκληρα χρόνια δηλαδή, δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της γιατί “έσωσε” τον λαό και τώρα κυνικά παραδέχεται ότι απέτυχε, αλλά χρεώνει την αποτυχία της στον λαό και ειδικότερα σε όσους δεν εμβολιάστηκαν. Το γεγονός ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό δεν έχει γι’ αυτήν σημασία. Αρκεί που πειθάρχησαν και υπάκουσαν στις εντολές της. Οι άλλοι πρέπει να τιμωρηθούν και το πρώτο μέτρο είναι να τους επιβληθεί πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα. Παγκόσμια πρωτοτυπία του Μητσοτάκη και των ξοφλημένων γιάπηδων και των πρώην μπολσεβίκων, που έχει μαζέψει γύρω του, το πρόστιμο αυτό. Στην συνέχεια ίσως σκεφτούν την εξορία και γιατί όχι και την εκτέλεση των ανεμβολίαστων!


Μία απαραίτητη διευκρίνιση για το “ξοφλημένοι γιάπηδες”. Αναφέρομαι σε κάποιους εντελώς άγνωστους με περίεργα βιογραφικά, που έχουν τοποθετηθεί σαν “μεγάλοι” τάχα τεχνοκράτες σε υπουργεία και γενικές γραμματείες. Όλοι αυτοί εάν μετρούσανε στην αγορά θα ήτανε στελέχη σε πολυεθνικές και θα έπαιρναν πολύ μεγαλύτερους μισθούς και δεν θα καταντούσαν εξαπτέρυγα ενός άθλιου κομματικού κράτους.


Θέμα Δεύτερο ο Ερντογάν και τα χαστούκια, που “ρίχνουμε” καθημερινά στην Τουρκία. Δεν περνάει ημέρα, που δεν θα μας πούνε ότι ο Ερντογάν πέφτει και ότι δήθεν είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ένα σκληρό κτύπημα στους Τούρκους. Σίγουρα ο Ερντογάν μετά από είκοσι χρόνια στην εξουσία έχει φθαρεί και είναι πολύ πιθανόν να πέσει. Του δίνουμε, όμως, “χαστούκια”; Που τα είδανε αυτά τα “χαστούκια”; Συνεχείς οι τουρκικές προκλήσεις και απάντηση ουδεμία! Και βεβαίως στο σημείο αυτό να τονίσω ότι δεν μέμφομαι τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, οι οποίες σε πλήρη αντίθεση προς τον ραγιαδισμό της πολιτικής εξουσίας, είμαι βέβαιος ότι στην κρίσιμη στιγμή θα κάνουν το καθήκον τους, ακολουθώντας τους “κανόνες εμπλοκής”, όπως δεν έκανε η ηγεσία τους ΔΥΣΤΥΧΩΣ στα Ίμια το 1996 όταν και ζήσαμε την εθνική ντροπή της Σημαίας “που πήρε ο αέρας” και του “ευχαριστούμε τους αμερικανούς”…


Το ερώτημα, το οποίο τίθεται και είναι ερώτημα κρίσιμο είναι το εάν η πολιτική ηγεσία (Μητσοτάκης ή Τσίπρας δεν έχει σημασία) θα αποφασίσει πόλεμο εάν οι Τούρκοι επιχειρήσουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος, το Αιγαίο ΜΑΣ. Απαντά σε αυτό ο αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης:

“Οι μετριότητες, υπομετριότητες και ανθυπομετριότητες που συναπαρτίζουν τον ελληνικό πολιτικό και παραπολιτικό κόσμο, δεν έχουν το ανάστημα να θέσουν και να λύσουν ιστορικά προβλήματα τέτοιας έκτασης και τέτοιου βάθους - ίσως καταρρεύσουν ακόμα και στην περίπτωση όπου θα βρεθούν μπροστά στην μεγάλη απόφαση να διεξαγάγουν έναν πόλεμο”.


Με απλά λόγια: ΜΗ περιμένετε πόλεμο από αυτούς, που εξουσιάζουν την χώρα και εάν ο Ερντογάν αποφασίσει ένα θερμό επεισόδιο, τότε μας περιμένει ένας Γολγοθάς διαπραγματεύσεων, στις οποίες θα κληθεί η Ελλάδα να μοιράσει την εθνικής της κυριαρχία με την Τουρκία. Και δυστυχώς η περίπτωση αυτή είναι πιθανή γιατί ο Ερντογάν είναι πολιτικά στριμωγμένος και θα κερδίσει από ένα αυτού του είδους περιστατικού, που θα συσπειρώσει δίπλα του τις λαϊκές μάζες της χώρας τους, που παραμένουν σκληρά πατριωτικές. Παρένθεση απαραίτητη γι’ αυτούς, που βλέπουν καθημερινά την πτώση Ερντογάν. Και εάν πέσει ο Ερντογάν και έλθουν στην εξουσία οι Κεμαλικοί μαζί με το “καλό κόμμα”, που είναι οι διάσπαση των “Γκρίζων Λύκων” και κατηγορεί σαν προδότες την κυβέρνηση Ερντογάν, τότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα για την Ελλάδα; Ξεχνούν ότι Κεμαλικός και μάλιστα σοσιαλιστής ήταν ο Ετσεβίτ, που έκανε τον Αττίλα το 1974 και η Τσιλέρ στα Ίμια το 1996; Ξεχνούν ότι μετά την πτώση Ερντογάν θα υπάρξει πλήρης αποκατάστασις των σχέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ με την Τουρκία; 


Μέσα στα πλαίσια όλης αυτής της προπαγάνδας ισχυρίζονται οι κυβερνώντες ότι μας καλύπτει η περίφημη ελληνοαμερικανική συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας, η οποία έχει μετατρέψει ολόκληρη την Ελλάδα σε μία αμερικανική βάση. Η Ουάσιγκτον σε αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρη και έχει τονίσει ότι δεν θα πάρει θέση στην περίπτωση Ελληνο-Τουρκικής εμπλοκής. Και η συμφωνία αυτή με τις ΗΠΑ δεν είναι έργο μόνο της Ν.Δ., αλλά είχε προετοιμασθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, που γι’ αυτό ένοχα σιωπά. 


Ποιος ο σκοπός και ποιος ο στόχος της εγκαταστάσεως στην Θράκη αμερικανικών στρατευμάτων; Δεν το κρύβουν, στόχος τους είναι η Ρωσσία! Η Ρωσσία, που έχει από την ίδια την Γεωπολιτική ανοιχτά μέτωπα με την Τουρκία σε Λιβύη, Συρία, Καύκασο, Κριμαία και Ουκρανία. Και η Ελλάδα ποιον θα έπρεπε να έχει σύμμαχο; Απαντά και πάλι και με αυτό τελειώνω ο Αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης:

“Ο μεγαλύτερος μελλοντικός κίνδυνος για την Τουρκία - και η μεγαλύτερη, αν όχι η μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα - έγκειται στο ενδεχόμενο της ανάδυσης Δυνάμεων ικανών να συναγωνισθούν την αμερικανο-τουρκική επιρροή τόσο στον Καύκασο και στην Κεντρική Ασία όσο και στα Βαλκάνια. Μονάχα μία ισχυρή εθνικιστική και επεκτατική Ρωσσία θα μπορούσε να αποτελέσει δραστικό φραγμό των τουρκικών φιλοδοξιών…”


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...