Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Τα ορφανά του Μαρξ, ο καθηγητής Μαραντζίδης και η Χρυσή Αυγή

 



Από την μεταπολίτευση του 1974 μέχρι σήμερα η αριστερά εξουσιάζει πολιτικά και ιδεολογικά την Ελλάδα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν και είναι η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη, που έδωσε αγώνα και στην βουλή και στην κοινωνία, στα σχολεία και τις γειτονιές ενάντια στην μαρξιστική τυραννία, που έχει πολλά πρόσωπα και υπάρχει ακόμη και στους νεόκοπους “δεξιούς” πρώην μπολσεβίκους της Ν.Δ. 


Στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” (28/11/2021) υπήρχε άρθρο του γνωστού υβριστή της Χρυσής Αυγής καθηγητή Μαραντζίδη, ο οποίος παραδέχεται ότι ξεκίνησε την πολιτική ζωή του με πίστη στο “κόκκινο σφυροδρέπανο”.  Το άρθρο είχε τίτλο “Γιατί τόσοι πρώην αριστεροί έγιναν ένθερμοι δεξιοί;” και επί της ουσίας δεν έδινε την προφανή απάντηση στο ερωτηματικό ότι έγιναν “δεξιοί” για να “βολευτούς”. Χαρακτηριστικό είναι το εξής απόσπασμα από το κείμενο του:

“Η Αριστερά λειτούργησε (και) ως μηχανισμός κοινωνικής ανέλιξης. Οι πιο φιλόδοξοι άδραξαν την ευκαιρία και αξιοποίησαν δεξιότητες και ταλέντα. Κομματικά στελέχη που έκαναν καριέρα στην πολιτική ή στον συνδικαλισμό, δημοσιογράφοι, αλλά και πανεπιστημιακοί, που στην συνέχεια “μεταπήδησαν”. Πολλοί ενώ “ανέβαιναν”, άλλαζαν. Νέες θέσεις, νέες παρέες, νέες θεάσεις. Άλλαζαν γιατί η καριέρα, οι επιθυμίες και τα συμφέροντά τους άλλαζαν”…


“Τα συμφέροντα άλλαζαν” και άλλαζαν και τα κόμματα… Τι περιγράφει ο Ν. Μαραντζίδης με τα παραπάνω; Μα ό,τι πιο άθλιο υπάρχει στην πολιτική ζωή, τον αριβίστα, που αλλάζει κόμματα σαν τα πουκάμισα. Αυτοί είναι “τα ορφανά του Μαρξ”, που υπάρχουν σε Ν.Δ., Κράτος, Αστυνομία, δικαιοσύνη που μισούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...