Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Ο Δένδιας και οι “συμμαχίες” του



Ο “δελφίνος” Δένδιας, τον οποίον χωρίς ντροπή (που να την βρούνε;) τον παρουσιάζουν οι “πατριώτες” αντιφασίστες σαν την “εθνική εναλλακτική” στον Μητσοτάκη κάνει εξωτερική πολιτική με τον ίδιο τρόπο, κατά τον οποίον πολιτεύθηκε στις τελευταίες εκλογές, όπου κατόρθωσε να παίρνει σταυρούς από όλους τους ισχυρούς παράγοντες της ΝΔ, λέγοντας σε όλους ότι είναι μαζί τους. 


Ο επαρχιακός πολιτευτής, που με το ζόρι έβγαινε βουλευτής, είναι σήμερα υπουργός των εξωτερικών με γερές πλάτες στα ΜΜΕ και έτσι καθημερινά διαφημίζει τα “χαστούκια”, που δήθεν δίνει στην Τουρκία και τις μεγάλες “συμμαχίες” του. Ανάμεσα σε αυτές τις “συμμαχίες” και αυτή με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τα οποία υπέγραψε και συμφωνία… στρατιωτικής συνδρομής! Μόνο που πριν λίγες ημέρες τα Εμιράτα υπέγραψαν με την Τουρκία συμφωνία ότι θα επενδύσουν σε αυτήν 10 δισεκατομμύρια δολάρια, στηρίζοντας σε μία δύσκολη στιγμή τον Ερντογάν. Αυτοί είναι οι “σύμμαχοι” που διαφημίζει ότι μας φέρνει ο Δένδιας, ο οποίος όμως δεν χάνει το θράσος του και έτσι δύο μόνο ημέρες ΜΕΤΑ την συμφωνία Τουρκίας-Εμιράτων έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στην “συμμαχία” με τα Εμιράτα. 


Ωραίοι “σύμμαχοι”…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...