Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ! Ας φέρει το 2022 ΑΛΗΘΙΝΗ Ελευθερία στους Έλληνες!





Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, που ζουν σε καθεστώς μίας ολοφάνερης τυραννίας ο χρόνος που έρχεται να τους φέρει ΑΛΗΘΙΝΗ Ελευθερία και όχι την κάλπικη των ψευτοδημοκρατών και των μπολσεβίκων. Δεν αρκούν όμως μόνο οι ευχές, χρειάζεται αγώνας και αντίσταση από όλους τους “σκλάβους”, που έχουν ελεύθερη ψυχή είτε βρίσκονται μέσα στα κελιά, είτε έξω ζώντας σε μία χώρα υπό κατοχήν. Ας γνωρίζουν ότι στον αγώνα αυτό η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα.


Τραγική ειρωνεία τέτοια ημέρα πριν έναν ακριβώς χρόνο μας έλεγαν οι εξουσιαστές αυτού του τόπου ότι η χρονιά που ζήσαμε το 2021 θα είναι η χρονιά της “ελευθερίας” και απεδείχθη ότι ήταν χρονιά ακόμη μεγαλύτερης σκλαβιάς και όχι μόνον, αλλά και περισσότερης ανηθικότητας, διαφθοράς και σαπίλας… Δεν είναι παράξενο ότι μέσα σε αυτήν την κατάσταση κρίσεως οι πλούσιοι γίναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, αφού το σάπιο βασίλειο, το ψευτορωμαίικο, κυβερνούν διεφθαρμένοι ολιγάρχες.


Ας είναι ο χρόνος που έρχεται επί τέλους η ευκαιρία να αναλογισθούν όλοι οι Έλληνες τις ευθύνες τους και να μη στηρίζουν είτε με την αποδοχή τους, είτε με την σιωπή τους “τους δημοκόπους και τους μπολσεβίκους”, που καταστρέφουν την Πατρίδα.


Εύχομαι σε όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριές μου, σε όλους τους υπερήφανους για την Πίστη τους στην Χρυσή Αυγή  σε κάθε γωνιά της χώρας και της ομογένειας Υγεία και τύχη αγαθή και καλό αγώνα για την Μεγάλη μας Ιδέα! Άλλοι από τα κελιά και άλλοι δακτυλοδεικτούμενοι μέσα σε μία διεφθαρμένη κοινωνία δίνουν την μάχη πάντα πιστοί στην Σημαία. 


Εύχομαι το 2022 να είναι η χρονιά της Αναγέννησης, να είναι η χρονιά που η ελπίδα για μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Ελλάδα θα ανθίσει και πάλι.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...