Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Το 1821, οι Αμερικανοί και η Ρωσσία




Λήγουν σε λίγες ημέρες οι εκδηλώσεις (“φιέστες” της κακιάς ώρας) προς τιμήν της συμπληρώσεως 200 ετών από την Εθνική Επανάσταση του 1821 και αυτό που μένει είναι φτηνή προπαγάνδα και καμμία Τιμή για αυτούς οι οποίοι υπήρξαν οι Ήρωες του Έθνους ανώνυμοι και επώνυμοι. Και όχι  μόνον αυτό, αλλά και μέσω αυτών των εκδηλώσεων διαστρεβλώθηκε πλήρως το Πνεύμα του 1821. Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας είπαν ότι έγινε η Επανάσταση με ένα σχεδόν εκατομμύριο Ελλήνων νεκρών στα πεδία των μαχών και στις σφαγές των Τούρκων για να έχουμε “δημοκρατία”, δηλαδή αυτό το άθλιο κομματικό κράτος-προτεκτοράτο, που στήθηκε από την ξενοκρατία.


Ποταμός προπαγάνδας επίσης για την συμβολή των ΗΠΑ, ενώ είναι γνωστό ότι καθ’ όλη την διάρκεια της Επαναστάσεως (1821-1828) οι ΗΠΑ είχαν θαυμάσιες σχέσεις με τους Οθωμανούς και η πολιτική τους ήταν φιλοτουρκική. Επί πλέον μας κατάκλεψαν με την ναυπήγηση των δύο πλοίων, λεηλατώντας και αυτοί το δάνειο των τραπεζιτών του Λονδίνου, που πλήρωνε ο λαός για 150 σχεδόν χρόνια. Όσο για κάποια ορφανά παιδιά, που πήρανε στις ΗΠΑ, δεν ήταν αυτό παρά παιδομάζωμα και προσηλυτισμός από Ευαγγελιστές ιεροκήρυκες μέσα στα πλαίσια του φανατισμού των πουριτανών, παιδομάζωμα, που γινότανε σε όλη την Μεσόγειο.


Μας λένε επίσης και το είπαν κατά κόρον στις “φιέστες” για τα 200 χρόνια ότι χρωστάμε την ελευθερία μας στην Ευρώπη. Τους ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ο ίδιος ο Βρετανός Ελληνιστής Ιστορικός Ρόντρικ Μπίτον, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του (ΤΟ “ΒΗΜΑ”, 20/11/2021) αναφερόμενος στον ρόλο των Μεγάλων Δυνάμεων δήλωσε: 

“Οι δυτικές δυνάμεις υποβαθμίζουν την σημασία του πολέμου Ρωσσίας και Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το 1828-1829 που έληξε με την Συνθήκη της Ανδριανουπόλεως… Η έκβαση του πολέμου αυτού οδήγησε ευθέως στην αναγνώριση της Ελλάδας ως ανεξάρτητου κράτους”.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...