Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Το 1821, η διαστρέβλωση της Ιστορίας, η Αγγλία, η Ρωσία και ο λόρδος Ντέιβιντ Όουεν.




Μέσα στα πλαίσια των 200 ετών από το 1821 συνεχίζεται η διαστρέβλωση της Ιστορίας χωρίς αντίλογο. Εκτός από τα κανάλια, στα οποία γνωστοί εθνομηδενιστές κάνουν κυριολεκτικά το μαύρο άσπρο, έχουμε και τις εφημερίδες. Στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” έδωσε συνέντευξη ο γνωστός για την δράση του στην Γιουγκοσλαβία με τις γνωστές διαπραγματεύσεις, οι οποίες σφαγίασαν τους Σέρβους, λόρδος Όουεν, πρώην υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας. Στην συνέντευξή του αυτή ο Όουεν ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστήριξε ότι η ελευθερία των Ελλήνων το 1821 ήταν έργο της Αγγλικής πολιτικής. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ναυμαχία του Ναυαρίνου χωρίς βεβαίως να πει ότι ο Άγγλος Ναύαρχος τιμωρήθηκε στην ουσία για την καταστροφή του στόλου του Ιμπραήμ και επίσημα το Λονδίνο χαρακτήρισε το Ναυαρίνο ως θλιβερό γεγονός εις βάρος συμμάχου χώρας, όπου σύμμαχος χώρα η Τουρκία. 


Χωρίς ντροπή αναφέρεται και στο πρώτο δάνειο των τραπεζιτών του Λονδίνου σαν πράξη “αναγνώρισης” της Ελληνικής ελευθερίας, ενώ είναι γνωστό ότι το δάνειο αυτό χρηματοδότησε τους φίλους της Αγγλίας, οι οποίοι με το ποσό αυτό έκαναν τον εμφύλιο, που οδήγησε την επανάσταση στην καταστροφή και την άλωση του Μεσολογγίου και Ακροπόλεως. Και αυτό δεν έγινε τυχαία, αφού το σχέδιο του Ουέλιγκτον, που ήταν τότε ο ισχυρός άνδρας στην Αγγλία, ήταν να περιοριστεί η Ελλάδα σε μία αυτόνομη υπό τον σουλτάνο επαρχεία των Οθωμανών μόνο στην Πελοπόννησο και τα κοντινά νησιά. Η Ελληνική ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ κατοχυρώθηκε κάτ’ απαίτηση του Τσάρου της Ρωσίας μετά τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο του 1829 όταν τα Ρωσικά στρατεύματα είχαν φτάσει στην Ανδριανούπολη και απειλούσαν την Κωνσταντινούπολη.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...