Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Ν.Δ.: “ΝΟΜΟΣ”, που δεν εφαρμόζεται και “ΤΑΞΙΣ”, που δεν υπάρχει και όταν οι πράκτορες της CIA πανηγυρίζουν για την Μεταπολίτευση




Πολυτεχνείου 2021 και βόμβες μολότωφ και στην Αθήνα και στην Πάτρα και την Θεσσαλονίκη. Και όλα αυτά έγιναν μόλις λίγες ημέρες μετά την ψηφοφορία στην βουλή, κατά την οποίαν η Ν.Δ. έκανε πάλι κακούργημα τις μολότωφ. Έκαναν έναν νόμο, τον οποίον δεν τολμούν να εφαρμόσουν και κατά τα άλλα παριστάνουν τους συνεπείς σε όσα προεκλογικά υποσχέθηκαν. 


Ψεύτες και λαϊκιστές και αυτοί, όπως και τόσοι άλλοι που κυβέρνησαν τον τόπο μας και ασφαλώς η ευθύνη δεν ανήκει μόνο σε αυτούς, αλλά και σε εκείνους, οι οποίοι τους επιλέγουν με την ψήφο τους. Ψέμα και η περίφημη κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και ο άλλος νόμος, τον οποίον επίσης ψήφισαν ότι θα επεμβαίνει εντός του ασύλου όταν λαμβάνουν χώρα ενός αυτού κακουργήματα.


Όλα αυτά τα είδαμε να συμβαίνουν στις “φιέστες” του Πολυτεχνείου, το οποίο δήθεν έριξε το στρατιωτικό καθεστώς. Στην πραγματικότητα η Μεταπολίτευση ήταν ένα πραξικόπημα με τις ευλογίες του ίδιου του Κίσινγκερ σύμφωνα με δική του δήλωση, που υπάρχει στο νέο βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά. Χαρακτηριστική είναι μάλιστα στο βιβλίο και η μαρτυρία στελέχους της CIA, στην οποία περιγράφει ότι οι Αμερικανοί πράκτορες είχαν βγει στα παράθυρα των γραφείων τους, τα οποία ευρίσκοντο στο κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού επάνω ακριβώς από του “Ζόναρς”και χειροκροτούσαν σαν αυτούς που πανηγύριζαν στην Πανεπιστημίου με τα κεριά στα χέρια για την έλευση της… “δημοκρατίας”!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021