Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Για τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής ΜΟΝΟ!

 



Δεν με ενδιαφέρουν οι πολλοί, ποτέ δεν με ενδιήφεραν και με κατηγόρησαν γι' αυτό οι μικρόμυαλοι, που με αριθμούς προσπαθούσαν να καταλάβουνε Ιδέες. Οι πολλοί θα έρχονται και θα φεύγουν γιατί αυτή ήτανε πάντοτε η μοίρα τους σαν τα φύλλα τα ξερά, που άλλοτε τα σέρνει και άλλοτε τα σηκώνει ψηλά ο αγέρας. Οι πολλοί σήμερα θα σε χειροκροτάνε και θα σου φωνάζουν ζήτω και αύριο θα κάνουν πως δεν σε ξέρουν στην καλύτερη περίπτωση ή θα σε καταριούνται με πάθος, χρεώνοντάς σου όλη τους την δυστυχία και την κακομοιριά τους. Αυτοί ήταν πάντοτε οι "πολλοί" και δεν τους χρεώνω καμία ευθύνη γι' αυτό γιατί ευθύνη δεν μπορούν να έχουν όσοι γεννήθηκαν ταγμένοι να είναι φτερό στον άνεμο και άθυρμα της μοίρας. Τους βλέπω ως ένα φαινόμενο φυσικό, μία πραγματικότητα μοιραία, που δεν έχει έννοια ούτε να τους αναθεματίζεις, αλλά ούτε να τους ευλογείς, καταντώντας και εσύ δημαγωγός.

Με ενδιαφέρουν και με ενδιήφεραν πάντοτε και χθες και σήμερα και πάντα οι ΛΙΓΟΙ, οι ξεχωριστοί, αυτοί που δεν λογιάζουν τους καιρούς και αν χρειαστεί πορεύονται κόντρα στον άνεμο μέσα στην καταιγίδα. Και είστε εσείς Αγαπημένοι μου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες από τον Έβρο μέχρι το Ταίναρο και από την Κύπρο μας μέχρι τα Ιόνια. Όλοι εσείς σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Σπάρτη, Ναύπλιο, όλοι εσείς που παραμένετε ΠΙΣΤΟΙ όταν όλοι έχουν γίνει άπιστοι. Αυτοί οι άπιστοι είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της δικής σας ΑΞΙΑΣ!

Τίποτε δεν χάθηκε Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες. Τίποτε δεν τέλειωσε, τίποτε δεν τελειώνει. Ψηλά τις Σημαίες. Για την Ελλάδα των ονείρων μας μέχρι το τέλος.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...