Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο πάει ο Ερντογάν




Όλα τα πράγματα έχουν έναν κύκλο: επιθυμία, απόλαυση, κορεσμός, αηδία. Την ΑΗΔΙΑ πλέον προκαλεί η συνεχής προπαγάνδα των ΜΜΕ, τα οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία στηρίζουν την κυβέρνηση, σύμφωνα με την οποία κάθε μέρα ρίχνουμε και από ένα χαστούκι στην Τουρκία. ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα πράγματα δεν έχουν έτσι.


Καμία Γαλλία, ούτε ΗΠΑ έχουν δεσμευτεί ότι θα εμπλακούν σε μια πολεμική αντιπαράθεση της Τουρκίας με την Ελλάδα. Με την Ελλάδα, που έχουν μετατρέψει σε μία απέραντη βάση των ΗΠΑ χωρίς αντάλλαγμα! Επιπλέον, είναι δεδομένη η αντίθεση της Ουάσιγκτον για επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια. Ακόμη και επειδή επικαλούνται οι ψευτο-τουρκοφάγοι του κυβερνητικού θιάσου το διεθνές δίκαιο της θάλασσας ας αναφερθεί ότι ούτε οι ΗΠΑ, ούτε το Ισραήλ το αναγνωρίζουν! Τι να σεβαστούν λοιπόν; Κάτι που δεν το δέχονται; 

ΠΡΕΠΕΙ να θυμηθούμε την θέση των ΗΠΑ μετά την κρίση στα Ίμια: Νίκολας Μπερνς, εκπρόσωπος Υπουργείου Εξωτερικών ΗΠΑ: “Δεν αναγνωρίζουμε ελληνική ή τουρκική κυριαρχία στα Ίμια και μπορεί να υπάρχουν και άλλα νησιά ή νησίδες για τις οποίες έχουμε παρόμοια θέση”.


Σε όλα αυτά να προστεθούν και τα όσα συμβαίνουν στα εσωτερικά πράγματα της Τουρκίας, όπου ο Ερντογάν χάνει συνεχώς ποσοστά και ένα κρίσιμο τμήμα από αυτά πηγαίνει σε μία διάσπαση του κόμματος των Γκρίζων Λύκων, το “καλό κόμμα” της Ακσενερ. Κι οι εκλογές πλησιάζουν… Τι απομένει στον Ερντογάν από ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο για να κερδίσει το χαμένο έδαφος;… Και ποια θα είναι η συνέχεια; Όχι βέβαια πόλεμος, αλλά συνομιλίες και “ειρήνη” με τις ευλογίες της Ουάσιγκτον. Οι “Πρέσπες” του Αιγαίου έρχονται! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021