Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Η δίκη και καταδίκη της Χρυσής Αυγής, η ανεξάρτητη(;) δικαιοσύνη και ένα άρθρο στο “ΒΗΜΑ”



Το άρθρο είχε τίτλο “Μπορεί να αλλάξει ταχύτητα η Δικαιοσύνη;” και το υπέγραφε ο κ. Χ. Μυλωνόπουλος, καθηγητής του Ποινικού Δικαίου στην Νομική Σχολή Αθηνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου και τα όσα ανέφερε αφορούν άμεσα την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.


Κατ’ αρχάς εις ό,τι αφορά την “ταχύτητα” είμαι υπόδικος από τον Σεπτέμβριο του 2013, καταδικάστηκα ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ(…) τον Οκτώβριο του 2020 (μετά από 7 ολόκληρα χρόνια!) και δεν γνωρίζω πότε θα δικαστώ σε δεύτερο βαθμό, ούτε ΓΙΑΤΙ καταδικάστηκα, αφού έχουν περάσει… 13 ολόκληροι μήνες(!) και δεν γνωρίζω το ΣΚΕΠΤΙΚΟ της καταδίκης μου. Αυτά εις ό,τι αφορά την “ταχύτητα”…


Ας έλθουμε τώρα σε άλλα ενδιαφέροντα σημεία του άρθρου. Παραθέτω:

“…Υπερβολικές διώξεις ή ποινές συνεπεία της έξαρσης ενός φαινομένου ή της προβολής του ζητήματος από τα ΜΜΕ”.

Ακόμη παρακάτω: 

“Ακόμη ας μη ξεχνάμε ότι οι διώξεις πολιτικών αντιπάλων…”.

Μήπως όλα αυτά αφορούν ή μάλλον είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η περίπτωση της Χρυσής Αυγής; Όμως οι πολιτικοί του κατεστημένου, που έστησαν την σκευωρία εναντίον μας έχουν και λένε (όταν με κυνισμό δεν κομπάζουν ότι αυτοί και όχι δικαστές μας έβαλαν φυλακή) ότι αποφάσισε η “Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη”. 

Για να δούμε τι γράφει με το κατά πόσον είναι ανεξάρτητη στην χώρα μας η δικαιοσύνη ο καθηγητής κ. Μυλωνόπουλος:

“Δεν θα έπρεπε να  μείνει απαρατήρητο το θέμα της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, ως προς την οποίαν η χώρα μας κατατάσσεται, σύμφωνα με έκθεση του World Economic Forum για το έτος 2018, στη θέση 71 μετά την Ρουάντα (θέση 23), τη Ναμίμπια (29), την Γκάνα (43), την Κένυα (55), την Τανζανία κλπ.”.


Αυτή είναι η “Δικαιοσύνη” που μας κατεδίκασε! Τα συμπεράσματα δικά σας…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...