Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Προς επιστροφή Τραμπ; Έχασε ο Μπάιντεν την Βιρτζίνια!




Στις τελευταίες εκλογές αναμετρήθηκαν δύο πολύ διαφορετικές Αμερικές. Από την μία πλευρά μαύροι, Λατίνοι, σιωνιστικό λόμπυ, Χόλυγουντ και από την άλλη η μεγάλη πλειοψηφία των λευκών σε ποσοστό σχεδόν… 70%. Τελικά η liberal κεντροαριστερά νίκησε, όπως νίκησε, με την αρνητική προπαγάνδα, τις επιστολικές ψήφους, καθώς και με τις ψήφους εκατοντάδων χιλιάδων… νεκρών(!) και φυλακισμένων, που πλήρωσε ο Μπάιντεν τα χρέη τους στην εφορία, προκειμένου να ψηφίσουν. Αυτό γιατί στις ΗΠΑ όποιος χρωστάει στην εφορία δεν έχει δικαίωμα ψήφου. Έτσι εννοούν την δημοκρατία-πλουτοκρατία στις ΗΠΑ. Το ίδιο γινότανε και στην αρχαία Αθήνα, όπου και εκεί οι χρεωκοπημένοι δεν είχαν πολιτικά δικαιώματα.


Προ ημερών είχαμε εκλογές για κυβερνήτη στην Βιρτζίνια, όπου πριν ένα χρόνο στις προεδρικές εκλογές είχε κερδίσει ο Μπάιντεν με 10 μονάδες διαφορά και είναι μία πολιτεία παραδοσιακά του Δημοκρατικού Κόμματος. Στις εκλογές, λοιπόν, στην Βιρτζίνια ο υποψήφιος του Μπάιντεν έχασε και αυτό όταν τον ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των μαύρων και των ισπανόφωνων Λατίνων. Συγκεκριμένα τον υποψήφιο του Τραμπ ψήφισε ΜΟΝΟ το 6% των Αφροαμερικανών και το 32% των Λατίνων και αυτό σημαίνει ότι πήρε τους ψήφους σχεδόν του 80% των Λευκών !


Μια “άλλη” Αμερική ξυπνάει και εάν αυτό συμβεί δεν θα αλλάξουν μόνο οι ΗΠΑ, αλλά ολόκληρος ο κόσμος…!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021


ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...