Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ για τα Μνημόνια δηλώνει ο Τζωρτζ Παπανδρέου! Γιατί όχι; Και Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης Μνημόνια δεν ψήφισαν;




Διαβάζω σε εφημερίδα της κεντροδεξιάς, η οποία κάνει κριτική στον Μητσοτάκη, για τις δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου άρθρο επικριτικό για τον πρωτοπόρο Μνημονίων με τίτλο: “Αμετανόητος για τα Μνημόνια!”. Γιατί να μετανοήσει “κύριοι κεντροδεξιοί”; Και πως και γιατί τον επικρίνετε όταν και η δική σας παράταξη και στήριξε και ψήφισε Μνημόνιο; ΟΛΟΙ είναι ακόλουθοι της πολιτικής των Μνημονίων και βεβαίως και οι κεντροδεξιοί “πατριώτες”, που κάνουν κριτική στον Μητσοτάκη, αλλά τον στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις στις εκλογές, πολεμώντας με λύσσα και με συνωμοσία σιωπής την μόνη παράταξη πολιτική, την Χρυσή Αυγή, που πολέμησε τα Μνημόνια. Πρόβαλαν μάλιστα, ακολουθώντας το σχέδιο της ΝΔ, τον γνωστό έμπορο κηραλοιφών, Βελόπουλο, που είχε ψηφίσει Μνημόνιο. Και όσο για το παραμύθι ότι μας “έσωσαν” τα Μνημόνια όλοι γνωρίζουμε ότι και το χρέος μεγάλωσε και ότι στα χρόνια αυτά οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Όσο για το άλλο ψέμα ότι “βγήκαμε” από τα Μνημόνια δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την Αλήθεια, αφού το ΧΡΕΟΣ μας υπόκειται στο Αγγλικό Δίκαιο, είναι δηλαδή ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.


Τα καταφέρατε όμως “πατριώτες” της πεντάρας, που κάνετε δήθεν “κριτική” στον Μητσοτάκη και στην βουλή, εκτός από το απολίθωμα του εθνομηδενιστικού ΚΚΕ, ΟΛΑ τα κόμματα εινια κόμματα των Μνημονίων. Κάποτε, όμως, όλα τελειώνουν και έρχεται η ώρα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που θα σημάνει και την ώρα της ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ της Χρυσής Αυγής.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...