Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Οι “Αμερικανοτσολιάδες” του ΣΥΡΙΖΑ και το προτεκτοράτο
Κάτι μισόλογα τόλμησαν οι αμερικανο-κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ να ψελίσουν για την νέα αμυντική συμφωνία Ελλάδος ΗΠΑ, η οποία μετατρέπει την Πατρίδα μας σε προτεκτοράτο …επ’ αόριστον(!) και μάλιστα με συγκεκριμένη αποστολή ως προκεχωρημένο φυλάκιο της Ουάσιγκτον ενάντια στην… “Ρωσική απειλή”! Μόνο που Ρωσική απειλή για την Ελλάδα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ! 


Ακόμη και τα μισόλογα, όμως, του ΣΥΡΙΖΑ ενόχλησαν τον πρεσβευτή των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος τους έβγαλε στην “σέντρα” και με δημόσια δήλωσή του αποκάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να διαφωνεί με την ελληνο-αμερικανική συμφωνία γιατί όταν μέχρι το 2019 ήταν κυβέρνηση για μία ΙΔΙΑ σχεδόν συμφωνία συζητούσαν και η κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα δεν είχε εκφράσει αντιρρήσεις. Χαρακτηριστικά μάλιστα είπε ότι “εκπλήσσεται” από την αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ τον Πάιατ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι “μεταφράζει λάθος” τις δηλώσεις Πάιατ. 


Και ξενόδουλοι και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ τα ορφανά του Στάλιν και του Τρότσκι.


 Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Γιατί δεν λένε λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάποιοι απέκτησαν ψηφοφόρους χωρίς να έχουν συμμετάσχει ποτέ σε εκλογές και εξαφανίστηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία από το 2009 μέχρι σήμερα έλαβ...