Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Μία δίωξη πολιτική και η Ελλάδα που έρχεται“Έθαψαν απαρέμφατα και υπερσυντέλικους

και πλέον στην Αγορά μιλάνε Greeklish

Ελλάδα κλαίνε στα μουσεία τα ορφανά παιδιά σου 

και όσοι κεφάλι σήκωσαν σαπίζουν στα κελιά.”

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος 


Μεγάλο ψέμα ότι η Χρυσή Αυγή, το αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο Νόμιμο κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή ετέθη εκτός νόμου. Υπήρξε μία πρωτόδικη καταδίκη προσώπων με μία κατηγορία νομικό τερατούργημα, αυτήν της “εγκληματικής οργανώσεως”, καταδίκη η οποία θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό και δεν αποκλείεται να υπάρχουν “δικασταί εις τας Αθήνας”…


Η δίωξή μας και η φυλάκιση ήταν πράξη πολιτική και όχι “πρωτοβουλία” της δικαιοσύνης και των εισαγγελέων. Το ομολογούν κυνικά και το παραδέχονται οι ίδιοι οι υπερασπιστές της πολιτικής της ΝΔ χωρίς την οποιαδήποτε συστολή και δισταγμό. Έγραψε σε άρθρο του στο “ΒΗΜΑ” (24 Οκτωβρίου 2021) ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαρίνος:

“Υπήρξε
γενναία και εθνοσωτήρια η πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας ως κυβέρνησης να στείλει στην Δικαιοσύνη το κόμμα και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής…”

Και δεν είναι αυτή η πρώτη δήλωση, αλλά η πολλοστή, ανθρώπου της ΝΔ, με την οποία αποδίδεται έπαινος στην ΝΔ για την δίωξη ενός κόμματος, που της έκοβε ψήφους και αυτό δείχνει τον ξεκάθαρο ΔΟΛΟ της… ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ της και επιβεβαιώνει ότι η δίωξή μας ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ και είμαστε φυλακή για τις Ιδέες μας. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 


ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...