Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Το Μέλλον και οι Αληθινοί Εθνικιστές



Ένα ολόκληρο καθεστώς και με τις 4 εξουσίες (εκτελεστική, νομοθετική, δικαστική, ΜΜΕ) του σε απόλυτη συνεργασία αποφάσισαν την εξόντωση της Χρυσής Αυγής, του μόνου ακραιφνούς και Αληθινού Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο επέτυχε όχι μόνο την είσοδο του στην βουλή (4 φορές!) και στην Ευρωβουλή (2 φορές!), αλλά και την παρουσία του στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής.


Θυμίζω ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος είχε δηλώσει ότι είναι το μόνο γνήσιο λαϊκό Κίνημα μετά την μεταπολίτευση. Στα χρόνια της Νίκης της Χρυσής Αυγής δέχθηκε τον πιο σκληρό πόλεμο από τους λεγόμενους “ακροδεξιούς” και “πατριώτες”, οι οποίοι σήμερα με θράσος μιλούν για Ενότητα και οι οποίοι όταν ήταν οι Εθνικιστές Ενωμένοι με την Χρυσή Αυγή αυτοί ήταν απέναντι και την συκοφαντούσαν εις ό,τι αφορά δε εμένα έλεγαν τα χειρότερα.


Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το 2,93% του Ιουλίου του 2019, που άφησε την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής και η πρωτόδικη καταδίκη και φυλάκιση του Οκτωβρίου του 2020 ήταν κτυπήματα γερά κατά των Εθνικιστών, οι οποίοι πρέπει να αγωνισθούν σκληρά για να δώσουν και πάλι μία πολιτική μάχη. Ο χρόνος όμως θα περάσει ευνοϊκά για εμάς. Θυμηθείτε τον Λένιν: “Όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα τόσο το καλύτερο για εμάς”. Και τα πράγματα θα πάνε χειρότερα και ΕΜΕΙΣ πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και λιγότερο αφελείς και καλοπροαίρετοι απέναντι σε ένα βρώμικο σύστημα καθώς και στους καιροσκόπους και τους αρρωστημένα φιλόδοξους. 


Οι τελευταίοι πάντως, που δικαιούνται να μιλάνε για τον Εθνικισμό και το μέλλον του είναι αυτοί που τον πολέμησαν, κτυπώντας την Χρυσή Αυγή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 


Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...