Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

ΚΑΜΙΑ καταδίκη από κόμματα για τις επιθέσεις κατά Χρυσής Αυγής




Πριν από έναν μήνα περίπου έκαψαν το αυτοκίνητο της πρώην βουλευτού του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Ελένης Ζαρούλια, το οποίο ευρίσκετο έξω από την κατοικία της και κατοικία μου, η οποία μέχρι πριν λίγους μήνες είχε αστυνομική φρουρά, η οποία φρουρά διεκόπη διότι οι αρμόδιοι της κυβερνήσεως ΝΔ έκριναν ότι δεν αποτελεί… στόχο! Την επίθεση αυτή την τρομοκρατική δεν κατεδίκασε κανένα κόμμα, κανένα ΜΜΕ, πλην όμως δεν παρέλειψαν να την αναφέρουν στην ειδησεογραφία, προκειμένου να συμβάλλουν στο κλίμα τρομοκρατίας κατά των Εθνικιστών. 


Πριν λίγες ημέρες οι “αντιεξουσιαστές”, που έχει αφήσει ασύδοτους η εξουσία της ΝΔ, έριξαν φυλλάδια έξω από την κατοικία της υπουργού Νίκης Κεραμέως. Με δήλωσή της η επίσημα η ΝΔ ζήτησε την καταδίκη του γεγονότος από όλα τα κόμματα. Έγκλημα τα… φυλλάδια, που πρέπει να καταδικασθεί, αλλά για τις επιθέσεις εναντίον κατοικιών ή εμπρησμούς γραφείων και αυτοκινήτων δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού στόχος είναι η Χρυσή Αυγή. 


Άθλιοι υποκριτές και κυνικοί ψεύτες οι μεγάλοι “δημοκράτες” της μπανανίας, που είναι δυστυχώς το κράτος μας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...