Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Το τεκμήριο της Αθωότητας της Χρυσής Αυγής, το οποίο ουδείς “δημοκράτης” σέβεται.




Σε πρόσφατη δίκη, η οποία έγινε και εις την οποίαν το δικαστήριο αποφάσισε την διακοπή εκτελέσεως της ποινής καταδικασμένου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο Εισαγγελεύς στην τοποθέτησή του, η οποία ήταν θετική, υποστήριξε την θέση του με επιχειρήματα νομικά, τα οποία βεβαίως οι εφημερίδες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί “παρέλειψαν” να αναφέρουν. Παρέλειψαν; Όχι βεβαίως, αλλά σκοπίμως τα “έθαψαν” γιατί δεν εξυπηρετούν την προπαγάνδα τους. Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εισαγγελέας:

“Έχω την αίσθηση ότι η πράξη (σ.σ. η συνέργεια στην δολοφονία Φύσσα) έγινε για συγκεκριμένους λόγους εν όψει συγκεκριμένων συνθηκών”.


Η τοποθέτηση αυτή του ίδιου του Εισαγγελέως, της κατηγορούσας αρχής περί “συγκεκριμένων λόγων και συνθηκών” ΑΝΑΙΡΕΙ το νομικό τερατούργημα περί “εγκληματικής οργανώσεως”, η οποία όπλισε το χέρι του δράστη. Και για όσους δεν το ξέρουν ΜΟΝΟ για αυτήν την κατηγορία είμαι τόσο εγώ στην φυλακή, όσο και περισσότερα από είκοσι άτομα.

Επίσης ο Εισαγγελέας είπε και το εξής: 

“Κάθε κατηγορούμενος έχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την αμετάκλητη απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου”.

Και ερωτώ και καταγγέλλω: Ποιος σέβεται το “ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ” μας από τους “δημοκράτες”;


Αλλά εδώ δεν το σεβάστηκαν πριν ακόμη από την δίκη μας, θα το σεβαστούνε σήμερα; Αυτό για να αντιληφθεί και ο πλέον κακόπιστος ότι είμαστε στην φυλακή για τις Ιδέες μας και η δίωξή μας είναι πολιτική.    


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...