Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Το τεκμήριο της Αθωότητας της Χρυσής Αυγής, το οποίο ουδείς “δημοκράτης” σέβεται.
Σε πρόσφατη δίκη, η οποία έγινε και εις την οποίαν το δικαστήριο αποφάσισε την διακοπή εκτελέσεως της ποινής καταδικασμένου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο Εισαγγελεύς στην τοποθέτησή του, η οποία ήταν θετική, υποστήριξε την θέση του με επιχειρήματα νομικά, τα οποία βεβαίως οι εφημερίδες και οι τηλεοπτικοί σταθμοί “παρέλειψαν” να αναφέρουν. Παρέλειψαν; Όχι βεβαίως, αλλά σκοπίμως τα “έθαψαν” γιατί δεν εξυπηρετούν την προπαγάνδα τους. Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εισαγγελέας:

“Έχω την αίσθηση ότι η πράξη (σ.σ. η συνέργεια στην δολοφονία Φύσσα) έγινε για συγκεκριμένους λόγους εν όψει συγκεκριμένων συνθηκών”.


Η τοποθέτηση αυτή του ίδιου του Εισαγγελέως, της κατηγορούσας αρχής περί “συγκεκριμένων λόγων και συνθηκών” ΑΝΑΙΡΕΙ το νομικό τερατούργημα περί “εγκληματικής οργανώσεως”, η οποία όπλισε το χέρι του δράστη. Και για όσους δεν το ξέρουν ΜΟΝΟ για αυτήν την κατηγορία είμαι τόσο εγώ στην φυλακή, όσο και περισσότερα από είκοσι άτομα.

Επίσης ο Εισαγγελέας είπε και το εξής: 

“Κάθε κατηγορούμενος έχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την αμετάκλητη απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου”.

Και ερωτώ και καταγγέλλω: Ποιος σέβεται το “ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ” μας από τους “δημοκράτες”;


Αλλά εδώ δεν το σεβάστηκαν πριν ακόμη από την δίκη μας, θα το σεβαστούνε σήμερα; Αυτό για να αντιληφθεί και ο πλέον κακόπιστος ότι είμαστε στην φυλακή για τις Ιδέες μας και η δίωξή μας είναι πολιτική.    


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Ένα Έθνος σε ομηρεία

“Γιατί τα σπάσαμε τ’ αγάλματά των, γιατί τους διώξαμεν απ’ τους ναούς των, Διόλου δεν πέθαναν γι’ αυτό οι θεοί. Ω γη της Ιωνίας, σένα αγαπού...