Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

28η Οκτωβρίου χωρίς ούτε μία λέξη για τον Ιωάννη Μεταξά και η Αριστερά, που δεν έδιωξε η Ν.Δ.




Παρακολούθησα αρκετά αφιερώματα στην μεγάλη ημέρα της Ιστορίας μας, την 28η Οκτωβρίου του 1940, στους τηλεοπτικούς σταθμούς.  Απόλυτη σιωπή για τον Πατέρα της Νίκης, τον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, τον αποκηρυγμένο από την Αριστερά, που εξουσιάζει την δημόσια ζωή. Αποκηρυγμένος και από την “πεφωτισμένη δεξιά” της Νέας Δημοκρατίας ο Ιωάννης Μεταξάς γιατί ήταν “φασίστας”, δικτάτορας, αντικοινοβουλευτικός. Και ας μην σπεύσουν κάποιοι “δεξιούληδες” να πούνε ότι αυτό δεν ισχύει γιατί υπάρχουν τα κείμενα και οι δημόσιες ομιλίες του Ιωάννη Μεταξά, στις οποίες με σφοδρότητα κατηγορεί τον κοινοβουλευτισμό για την διάλυση του Έθνους.


Εορτάζουν, λοιπόν, το ΟΧΙ χωρίς να λένε λέξη γι’ αυτόν που το είπε και για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ψελλίζουν ψέματα και σοφιστείες ότι δήθεν το ΟΧΙ το είπε ο λαός στα άγρια χαράματα εκείνης της νύχτας. Γιατί, όμως, αυτή η σιωπή για τον Μεταξά και από την Αριστερά και από την “δεξιά” των αστών και των εργολάβων; Την απάντηση δίνει ένα απόσπασμα από σχετικό άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε σε Κυριακάτικη εφημερίδα προ ημερών και στο οποίο δίνεται η απάντηση σε αυτό το ΓΙΑΤΙ με τα παρακάτω λόγια:

“Ο ίδιος ο άνθρωπος που είπε το “ΟΧΙ”, ο Ιωάννης Μεταξάς, δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει (σε εικόνα στις σχολικές αίθουσες) δίπλα στον Κολοκοτρώνη ή τον Καραϊσκάκη. Ήταν δικτάτορας και το “ΟΧΙ” του έσωσε την υστεροφημία του, αλλά τα στερνά δεν σχωρνούν πάντα τα πρώτα…”


Ιδού, λοιπόν, ο λόγος της σιωπής για τον Ιωάννη Μεταξά και όχι μόνο από την Αριστερά. Και το γεγονός αυτό δείχνει πόσο απόλυτη είναι η κυριαρχία της Αριστεράς στο ψευτορωμαίικο της Μεταπολιτεύσεως και πόσο υποτεταγμένη είναι σε αυτήν και την προπαγάνδα της η δήθεν “δεξιά” της Νέας Δημοκρατίας, την οποία κατά τραγική ειρωνεία ψηφίσανε πολλοί Έλληνες για να φύγει η… Αριστερά!


Και είπε ψέματα πολλά το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2019, προκειμένου να στηρίξει αυτό το πέρα για πέρα ψεύτικο αφήγημα ότι παίρνοντας δήθεν την εξουσία θα δώσει ένα τέλος στην κυριαρχία της Αριστεράς. Αφήνοντας κατά μέρος τα πρόσωπα, δηλαδή τους κομμουνιστές και τους ανθρώπους του Σημίτη, που αποτελούν την ραχοκοκκαλιά της κυβερνήσεως Ν.Δ., ας δούμε τα έργα και τις ημέρες της σε αυτούς τους 29 μήνες ολόκληρους, που έχει την εξουσία.



Οι Λαθρομετανάστες και το “Νόμος και τάξις”





Ένα από τα πιο μεγάλα ψέματα εκείνης της προεκλογικής περιόδου του 2019, ψέματα που έλεγαν οι “πονηροί πολιτευτές” της και οι κομματάρχες τους, ήταν ότι θα καταργήσουν το Πανεπιστημιακό άσυλο και θα καταργήσουν το καθεστώς ανομίας των ασύδοτων “τσάμπα” και “ελεύθερα” δήθεν επαναστατών, δήθεν αντιεξουσιαστών. Και περάσανε 29 ολόκληροι μήνες, σχεδόν χίλιες ημέρες και δεν έκαναν τίποτε! Πριν λίγες ημέρες είχαμε επιθέσεις με πέτρες, λοστάρια και βόμβες μολότωφ στην Θεσσαλονίκη και η Αστυνομία δεν επενέβη, όπως προβλέπει ο νόμος, στο περίφημο πανεπιστημιακό άσυλο για να συλλάβει τους ενόχους. Τα ίδια και στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου. Τι άλλο ήταν, λοιπόν, το “Νόμος και τάξις” της Ν.Δ. από ένα ακόμη προεκλογικό ψέμα; Όπως ψέμα ήτανε και ότι θα έλυναν το πρόβλημα λαθρομετανάστες. Πέρα από το γεγονός ότι μοιράζουν απλόχερα ιθαγένειες, κάνοντας τα ίδια ακριβώς που έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόσφατο είναι και το περιστατικό με τους 400 λαθρομετανάστες στο πλοίο έξω από την Κάρπαθο, που εγκατέστησαν στην Κω. Και βεβαίως έχουμε και τις δηλώσεις Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη κλπ. ότι θα… “λύσουν” το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, κάνοντας “Έλληνες” τους λαθρομετανάστες! 


Συμφωνία Πρεσπών και “Μακεδονομάχοι”


Το πιο δυνατό “χαρτί”, όμως, της ΝΔ για να κερδίσει τις εκλογές του 2019 και να μαχαιρώσει πισώπλατα το ΑΛΗΘΙΝΟ Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή, ήταν η μεταμόρφωσή της σε κόμμα… εθνικό, κόμμα των “Μακεδονομάχων”. Και βέβαια σήμερα γνωρίζουμε ότι ΟΧΙ μόνο δεν κατήγγειλε ως κυβέρνηση την Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία αναγνωρίζει “Μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα στα Σκόπια, αλλά την στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις γιατί αυτό θέλει ο μεγάλος δήθεν “φίλος” και “προστάτης” από την Ουάσιγκτον. Τέλειωσαν οι εκλογές, ο σκοπός τους επετεύχθη, πετάχτηκαν τα νάιλον σημαιάκια και οι χάρτινες περικεφαλαίες στα σκουπίδια και όλα καλά… Και αυτοί, που πράγματι πονούν και ματώνουν για τα Εθνικά Δίκαια τι έκαναν και τι κάνουν;…    


Σε όλες μου τις ομιλίες στην προεκλογική περίοδο του 2019 και στις ελάχιστες τηλεοπτικές παρουσίες μου, όντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ αποκλεισμένος από την κρατική ΕΡΤ, το φώναζα με όλη την  δύναμη της ψυχής μου, έλεγα και δυστυχώς δικαιώθηκα ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να κάνει ΤΙΠΟΤΕ εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, της προδοσίας της Μακεδονίας και τόνιζα ότι ετοιμάζουν και νέες “Πρέσπες” στο Αιγαίο με τους Τούρκους. Δικαιωμένος σήμερα μέσα σε ένα κελί θέλω να ρωτήσω όλους αυτούς τους “πατριώτες”, που δεν τους αρέσαμε, αυτοί τι έκαναν και τι κάνουν σήμερα, που Πίστη και Πατρίδα ξεπουλιέται στον διάβολο της παγκοσμιοποίησης από τους φιλελεύθερους εθνομηδενιστές; Δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΕ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως, έδωσε την μάχη και θα την δώσει και στο μέλλον, εάν θέλει ο Θεός.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...