Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Οι νέοι “λεπροί” στην Ελλάδα του 2021 και η επόμενη ημέρα

 



Πόσο αλήθεια ακόμη θα κρατήσει αυτή η ατέλειωτη προπαγάνδα (με το αζημίωτο βεβαίως και χρυσοπληρωμένη), προπαγάνδα από κανάλια πολυτελείας και γραφίδες μισθωμένες ότι όλα πάνε καλά σε αυτόν τον τόπο, ότι όλα άριστα τα έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση, η οποία σε όλα έχει αποτύχει και της οποίας το μεγάλο στήριγμα είναι η θλιβερή ανεπάρκεια πολιτικού αντιπάλου; Δεν προλαβαίνει ο λαός ούτε να το σκεφθεί το παραπάνω ερώτημα, όντας εγκλωβισμένος στον φόβο ενός ύπουλου και αόρατου “εχθρού”, που φέρνει τον “θάνατο”. 

Κάθε τυραννία έχει ανάγκη ενός εχθρού, που φταίει για όλα. Κάποτε για τα πάντα στην Ελλάδα έφταιγαν οι κομμουνιστές, μετά οι χουντικοί, ύστερα οι Χρυσαυγίτες, και τώρα οι νέοι ένοχοι είναι οι… ανεμβολίαστοι! Αυτοί φταίνε για όλα… Δεν φταίει ούτε εκείνο το εργαστήριο στην Κίνα, ούτε τα λάθη τα μεγάλα και τα ψέματα των “ειδικών”, που θέλησαν να παίξουν τον ρόλο του Θεού. Οι ανεμβολίαστοι είναι οι “λεπροί” στην Ελλάδα του 2021, παρ’ όλο το γεγονός ότι αποδεδειγμένο είναι ότι τον ιό τον μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι. Δεν είναι πρόβλημα, όμως, για την προπαγάνδα τους αυτό, είναι μόνον οι ανεμβολίαστοι, στους οποίους χρεώνουν τα πάντα. 


Μία κοινωνία σε κατάσταση πανικού για τον θάνατο, που παραμονεύει, λες και ο θάνατος δεν είναι η μόνη βεβαιότητα της ανθρώπινης μοίρας. Θλιβερή η στάση του κλήρου, της πλειοψηφίας και όχι όλων, σε αυτήν την οριακή περίσταση. Αντί να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της παρηγορίας του πανικόβλητου λαού και να τον χαλυβδώσουν πνευματικά να αντέξει ενάντια στην προπαγάνδα του θανάτου προτίμησε να κρυφτεί πίσω από την “επιστήμη”, μία “επιστήμη” χυδαία υλιστική, γεμάτη έπαρση, η οποία παριστάνει τον Θεό, ενώ έχει ήδη αποδειχθεί ανεπαρκής να αντιμετωπίσει την πρόκληση του καιρού μας.


Μεγάλος ο πειρασμός για κάθε άνθρωπο των θετικών επιστημών και περισσότερο απ’ όλους για τους λειτουργούς (εάν είναι λειτουργοί και όχι… μπακάληδες) της Ιατρικής, που πιστεύουν τους εαυτούς τους μικρούς ή και μεγάλους θεούς και η αλαζονεία τους τους οδηγεί στην πλάνη πως ότι μόνο αυτοί γνωρίζουν την αλήθεια και ότι δεν υπάρχει αλήθεια πέρα από αυτούς. Καθόλου τυχαίο ότι στην Αρχαία Ελλάδα, που γεννήθηκε η επιστήμη, η Ιατρική ήταν μέρος της θρησκείας με συγκεκριμένες θεότητες (Ασκληπιός, Υγεία κλπ.) και οι Ιατροί Ιερείς. Στην εποχή μας αντίθετα οι ιατροί είναι κατά κανόνα (όχι όλοι ευτυχώς) αρνητές της μεταφυσικής και εάν δεν αρνούνται υποβαθμίζουν μέχρι περιφρονήσεως σαν αναχρονισμό την θρησκευτική Πίστη.


Φυσικό είναι μεγάλο μέρος του λαού τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο να μην έχει εμπιστοσύνη στα λόγια ούτε των “στρατευμένων” ειδικών, ούτε βέβαια της εξουσίας. Μίας εξουσίας, η οποία έχει απολέσει προ πολλού την αξιοπιστία της, μετά από τα τόσα μεγάλα λόγια που έχουν στην πράξη αποδειχθεί ψέματα. 


Ας ευχηθούμε το κακό να περάσει και σίγουρα θα περάσει όπως τόσα άλλα, πολύ χειρότερα από αυτό. Και ας μας μείνει από όλη την ιστορία το δίδαγμα ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να γίνει Θεός, ούτε και η επιστήμη μπορεί να πάρει την θέση ούτε του Θεού, ούτε μίας Πίστης πέρα από τα υλικά πράγματα του κόσμου αυτού. Το βέβαιο είναι ότι οι πονηροί, που έχουν την ψυχή τους ρυπαρή, και εξουσιάζουν τον κόσμο αυτό, όσο μπορεί ο άνθρωπος να τον εξουσιάσει, εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο αυτήν την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αυτόν τον ίδιο τον φόβο του θανάτου για να αλλάξουν τα πάντα και τα αλλάζουν προς όφελός τους και έτσι μέσα στην κρίση οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, οι μισέλληνες περισσότερο μισέλληνες και οι χυδαίοι ακόμη πιο χυδαίοι. Πως θα βρει το τέλος του κορωνοϊού την Ελλάδα μας; Ακόμη περισσότερο ρημαγμένη, διαφορετική εκτός εάν… Εκτός εάν ο φόβος ο μεγάλος ξεπεραστεί από την απελπισία και γεννηθεί τότε ένα πνεύμα ηρωικό ενάντια στους μεγάλους ένοχους της δυστυχίας και αυτό μπορεί να συμβεί και σε ολόκληρο τον κόσμο. Όταν φτάνεις στα άκρα της απελπισίας λαούς, πατρίδες και πολίτες, κάποιες φορές, όχι πάντα, υπάρχει αντίδραση. Θέλω να πω με άλλα λόγια ότι κανένας δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη ημέρα μετά τον κορωνοϊό. Θα έχει μείνει κυρίαρχος ο φόβος ή μήπως έχοντας οι άνθρωποι τόσο πολύ φοβηθεί δεν θα έχουν πλέον να φοβηθούν τίποτε; Εάν αυτό συμβεί λίγες θα είναι οι ημέρες της τυραννίας και ανεξέλεγκτα θα είναι τα γεγονότα, που θα ακολουθήσουν. Και την Ελλάδα μας πως θα την βρει η επόμενη ημέρα μετά την καταιγίδα; Ήρεμη και γαλήνια; Αμφιβάλλω… Θα την βρει κυριολεκτικά ένα ερείπιο, ερείπιο όχι μόνο υλικό, αλλά και πνευματικό. Η οικονομία μας, η ήδη χρεωκοπημένη και πριν τον κορωνοϊό, θα έχει γονατίσει. Η Τουρκία θα είναι πάντα εδώ να μας απειλεί με τον πολεμικό της στόλο στο Αιγαίο και αμφιβάλλω εάν θα συνεχίσουν τα κανάλια να λένε τα παραμύθια ότι δήθεν την… χαστουκίζουμε τουλάχιστον δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Και εάν υπάρξει κλιμάκωση, πράγμα λίαν πιθανό, τότε θα καταλάβουν όσοι δεν το έχουν καταλάβει ότι δεν έχουμε “συμμάχους” και ότι δεν πρόκειται να πολεμήσουν για εμάς ούτε οι πεζοναύτες των ΗΠΑ, ούτε οι Γάλλοι Λεγεωνάριοι, ούτε οι Σαουδάραβες με τις κελεμπίες τους. Εδώ θα είναι και οι λαθρομετανάστες, που ασφαλώς δεν πρόκειται να διώξει η Ν.Δ.. Εδώ και η αριστερά για να κουνάει το δάχτυλο στο τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, στο ψευτορωμαίικο της Μεταπολιτεύσεως.


Θα μπορούσε να υπάρξει Αντίσταση; Θα μπορούσε και υπήρξε. Ήταν η Χρυσή Αυγή, που για όλους αυτούς τους λόγους την πολέμησαν και την πολεμούν τόσο σκληρά γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν φτάνει η γκρίνια, το παράπονο, ακόμη και η οργή η ψιθυριστή ενός λαού, για να κλονιστεί η εξουσία τους η αντεθνική και διεφθαρμένη. Χρειάζεται Πρόσωπο, Παράδοση, Ιδέα και Πίστη. Αυτά φοβόντουσαν για την στιγμή την δύσκολη και μας βάλανε φυλακή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021   

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...