Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ήταν ο πόλεμος του 1940 ένας πόλεμος κατά του “φασισμού”;




Η 28η Οκτωβρίου έχει περάσει, αλλά η προπαγάνδα συνεχίζεται, μία προπαγάνδα κομμουνιστική μακριά και αντίθετα προς την ιστορική αλήθεια. Γιατί να είναι ο πόλεμος της Ελλάδος πόλεμος κατά του φασισμού και όχι το αντίθετο, αφού τότε την Ελλάδα κυβερνούσαν οι “φασίστες” του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννου Μεταξά και του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου; 


Και επειδή ο δικός μου λόγος δεν είναι… αξιόπιστος, αφού είμαι “φασίστας” και κατά φαντασίαν “εγκληματίας” θα σας παραθέσω ένα δημοσίευμα προ ημερών από πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψία ότι είναι “φασίστας”.


“ΤΟ ΒΗΜΑ”, Ι.Κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ:

“Διότι μπορεί ο Μεταξάς να ήταν βασιλόφρονας, δικτάτορας, κοντός, παλιάνθρωπος, ενδεχομένως και φασίστας, αλλά στις 28 Οκτωβρίου 1940 αντιστάθηκε στην ιταλική εισβολή. Και όλη η Ελλάδα μαζί του, χωρίς να διαπραγματεύεται ποιος είναι ο Μεταξάς. Άλλωστε οι Έλληνες σύσσωμοι δεν πολέμησαν κατά του φασισμού (για τον οποίο ελάχιστοι γνώριζαν τι είναι και τι πρεσβεύει!) αλλά κατά του Ιταλού και αργότερα Γερμανού εισβολέα.

Και θα πολεμούσαν το ίδιο είτε εισέβαλλαν στην πατρίδα τους Ιταλοί φασίστες είτε Φινλανδοί οικολόγοι-πράσινοι - ό,τι και να λένε οι “σημερινοί απολογητές” του τότε καθεστώτος και οι όψιμοι αντίπαλοί του.

Αυτό δεν εμποδίζει την μεταπολεμική Αριστερά να έχει στο μυαλό της ένα πονηρό κουβάρι.”


Ποιο είναι το “πονηρό κουβάρι” της Αριστεράς; Μία πλήρης ανατροπή της πραγματικότητας, της Αλήθειας. Παρουσιάζονται σαν πρωτοπόροι του 1940 ενώ είναι γνωστόν ότι όταν οι “φασίστες” της 4ης Αυγούστου του Μεταξά πολεμούσαν τους Ιταλούς, αυτοί σιωπούσαν γιατί υπήρχε το Σύμφωνο Βερολίνου-Μόσχας και θυμήθηκαν τον “αντιφασισμό” μετά την επίθεση του Γ΄ Ράιχ στην “μανούλα” τους Μόσχα. Χαρακτηριστικό γεγονός το ότι ο Γ.Γ. του Κ.Κ. της Γαλλίας λιποτάκτησε από τον Στρατό όταν η Γερμανία επετέθη στην Γαλλία και κατέφυγε με πλαστό διαβατήριο στην ΕΣΣΔ!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021