Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Το facebook, το twitter, η Χρυσή Αυγή και τα “κηρύγματα μίσους”

 Ανάμεσα στις κατηγορίες, που δέχθηκε προ ημερών το facebook ήταν ότι προωθεί τα “κηρύγματα μίσους” και “κηρύγματα μίσους” αποκαλούν κάθε άποψη Εθνικιστική ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και στα όργανά του, τα ιδεολογήματα του καιρού μας, που προωθεί το Σύστημα, λαθρομετανάστευση, αντιρατσισμός, αντιφασισμός, “διαφορετικότητα” κλπ. Το facebook απήντησε ότι αυτό δεν ισχύει και μάλιστα για να μην περνάνε τα μηνύματα αυτά προσέλαβε επιπλέον προσωπικό, δηλαδή ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ, που κόβουν δημοσιεύματα και καταργούν λογαριασμούς. Είναι γνωστό ότι το facebook έχει κηρύξει ΠΟΛΕΜΟ στην Χρυσή Αυγή εδώ και 5 χρόνια. Ενώ, όμως, δεν επιτρέπει ούτε λέξη ΥΠΕΡ της Χρυσής Αυγής, δεν έχει πρόβλημα να αφήνει να δημοσιεύονται οχετοί ΚΑΤΑ της Χρυσής Αυγής.


Δεν είναι ένα βήμα “ελευθερίας” το facebook, αλλά ένας μηχανισμός προπαγάνδας με συγκεκριμένη στόχευση. Το ίδιο συμβαίνει και με το TWITTER. Την ίδια ακριβώς ημέρα της καταδίκης μας στις 7 Οκτωβρίου του 2020 έπεσε τόσο ο προσωπικός μου λογαριασμός, όσο και των προσώπων στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, τα οποία ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ (και παραμένουν) στις γραμμές του. ΜΟΝΟΝ αυτών, όμως… Σε όσους είχαν αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή ΔΕΝ κατήργησε τους λογαριασμούς τους. Και αυτό δείχνει ότι υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ στις επιλογές τόσο του FACEBOOK όσο και του TWITTER, όπου μπορούν ΟΛΟΙ να γράφουν ΚΑΤΑ της Χρυσής Αυγής, αλλά ΟΧΙ ΥΠΕΡ! 


Υπάρχουμε βέβαια στην ζωή και σε αυτήν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να μας καταργήσει.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...