Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Απάντηση στα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας από έναν Χρυσαυγίτη

 




“Πιάνουν πολύ τα ψέματα. Αν δεν τα πιστέψουν όλοι, θα τα πιστέψουν όμως μερικοί ή πολλοί.”
                                                              
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ 


Ως γνωστόν, δικαστήριο αποφάσισε την διακοπή εκτελέσεως της ποινής ενός εκ των καταδικασθέντων στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Σφοδρή η αντίδραση της Αριστεράς και θλιβερή η ανταπάντηση της Νέας Δημοκρατίας, γεμάτη ψέματα και συκοφαντίες εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, του μοναδικού Εθνικιστικού πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος στάθηκε απέναντί της και κατήγγειλε ευθέως την πολιτική της, την ολέθρια πολιτική της από το 1974 μέχρι σήμερα.


Ουδείς ασχολήθηκε επί της ουσίας με το σκεπτικό της εν λόγω δικαστικής αποφάσεως, ούτε με το γεγονός ότι έχουν περάσει… οκτώ(!) ολόκληρα χρόνια και απόφαση τελεσίδικη για την ενοχή μας περί “εγκληματικής οργανώσεως” δεν υπάρχει! Κανένας δεν είπε λέξη για το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο έχει κάθε κατηγορούμενος μέχρι την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ καταδίκη του. Γι’ αυτούς τους μεγάλους “δημοκράτες” δεν υπάρχει ούτε Εφετείο, ούτε Άρειος Πάγος, ούτε Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου και θα κριθεί η υπόθεσή μας. Φαίνεται πως το ΑΛΑΘΗΤΟ γι’ αυτούς δεν το έχει μόνο ο Πάπας, αλλά και το πρωτόδικο δικαστήριο, το οποίο μας καταδίκασε. Γνωρίζουν αλήθεια… εκ των προτέρων την καταδίκη μας και στα δικαστήρια, τα οποία πρόκειται να γίνουν; 


Με αφορμή, λοιπόν, την αποφυλάκιση ενός εκ των καταδικασθέντων για την κατά φαντασίαν “εγκληματική οργάνωση” εξέδωσε ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, στην οποία ομιλεί περί… ανεξάρτητης δικαιοσύνης, της οποίας την απόφαση δεν “κρίνει”. Σίγουρα δεν της λείπει το θράσος, αφού είναι γνωστόν τοις πάσι ότι η δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποτελούσε εξ αρχής μία ωμή πολιτική παρέμβαση στην δικαιοσύνη, στην οποία ασκήθηκε πίεση (ακόμη και από τον ξένο παράγοντα! Δηλώσεις Ρουπακιώτη), προκειμένου με μία δικολαβίστικη αλχημεία να χρησιμοποιήσει την κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως”, προκειμένου να κτυπήσει πολιτικά το Κίνημά μας. Το θράσος της μάλιστα ευθέως ομολογείται σε αυτήν την ίδια την ανακοίνωσή της, στην οποία τονίζει ότι κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή, που οδήγησε την Χρυσή Αυγή στην δικαιοσύνη και την φυλακή. Για ποια “ανεξάρτητη δικαιοσύνη”, λοιπόν, ομιλούν όταν επαίρονται ότι αυτοί (η Ν.Δ.) κατηύθυναν και επέβαλαν την δίωξη της Χρυσής Αυγής; Και μη ξεχνάμε: α) Το βίντεο Μπαλτάκου, στο οποίο ευθέως δηλώνει ο τότε γενικός γραμματέας της κυβερνήσεως Σαμαρά ότι ήταν επιλογή ΠΟΛΙΤΙΚΗ από τον ίδιο τον πρωθυπουργό η ποινική μας δίωξη, προκειμένου να φτάσει η Χρυσή Αυγή στο 2% (όπως δήλωνε), η οποία Χρυσή Αυγή λίγες ημέρες πριν μας περάσουν χειροπέδες ήταν στις δημοσκοπήσεις στο 18%! β) Το ηχητικό ντοκουμέντο προς τον “Παναθηναϊκάκια”, με το οποίο ζητούσε ο Σαμαράς την προφυλάκιση από εισαγγελέα βουλευτών της Χρυσής Αυγής. γ) Την παραδοχή-ομολογία μέσα στην βουλή του ίδιου του υπουργού δικαιοσύνης της κυβερνήσεως Σαμαρά, Χαράλαμπου Αθανασίου, ότι τηλεφώνησε στην προϊσταμένη των ανακρίσεων την ώρα (2 η ώρα το βράδυ!) κατά την οποίαν διεξάγετο η ανάκρισή μου. Δικαιολόγησε μάλιστα την παρέμβασή του ότι ήθελε απλά να “ενημερωθεί”… 

Για ποια “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” έχει το θράσος να ομιλεί η Νέα Δημοκρατία;


Σημειώνεται ότι για το Βίντεο Μπαλτάκου ο εισαγγελέας, ο οποίος έκρινε ότι δεν υπήρξε πράξη παράνομη η καταγραφή του, ζήτησε με επίσημο έγγραφό του να διερευνηθεί διότι αποτελεί ζήτημα δημοσίου ενδιαφέροντος και αυτό δεν έγινε ΠΟΤΕ! Επίσης για το ηχητικό ντοκουμέντο με τον “Παναθηναϊκάκια” ήλθε στην βουλή αίτημα της Δικαιοσύνης να ασκηθεί δίωξη στον Σαμαρά, αλλά και γι’ αυτό το θέμα η βουλή δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ! 


Επανέρχομαι στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας μετά την απάντησή μου εις τα περί ανεξάρτητης δικαιοσύνης, η οποία πράγματι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ανεξάρτητη, αλλά δυστυχώς κάθε κυβέρνηση παρεμβαίνει ΩΜΑ σε αυτήν ή τουλάχιστον προσπαθεί γι’ αυτό και δεν το κατορθώνει ΜΟΝΟ όταν ευρίσκει απέναντί της ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, οι οποίοι τιμούν τον όρκο τους και συναντήσαμε και αυτούς στην δικαστική μας περιπέτεια, οι οποίοι και πρότειναν την απαλλαγή μας από την τερατώδη κατηγορία-εφεύρημα περί “εγκληματικής οργανώσεως”.  Για όσους δεν το γνωρίζουν ΜΟΝΟ γι’ αυτό τόσο εγώ, όσο και ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καταδικασθήκαμε. Δεν κατηγορηθήκαμε για καμία πράξη, κανένα έγκλημα.


Είπε και άλλα κατά της Χρυσής Αυγής στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Μόνιμη η λάσπη της εναντίον όποιου δεν είναι μαζί της. Όποιος δεν είναι με την ΝΔ είναι με την… αριστερά! Έτσι επανέλαβαν τα ψέματα περί συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ ότι η Χρυσή Αυγή μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά, αναφερόμενη προφανώς στην καταψήφιση από την Χρυσή Αυγή της εκλογής Δήμου ως Προέδρου της δημοκρατίας. Ξεχνούν προφανώς ότι η κυβέρνηση Σαμαρά μας είχε βάλει φυλακή και από την φυλακή θα έπρεπε να την υποστηρίξουμε; Ή μήπως εάν την υποστηρίζαμε θα βγαίναμε από την φυλακή, αφού βούλευμα ακόμη παραπεμπτικό δεν υπήρχε; Θυμίζω ότι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανεξαρτητοποιήθηκαν και ψήφισαν τον Δήμα. Ο ένας είχε αποφυλακισθεί λίγες ημέρες πριν την ψηφοφορία και ο άλλος δεν πήγε ποτέ φυλακή… Ίσως εάν ψηφίζαμε και εμείς τότε Δήμα να μην ήμασταν σήμερα στις φυλακές Δομοκού… Λησμονούν ότι η Χρυσή Αυγή ήταν ΚΑΤΑ των Μνημονίων και δεν ήταν δυνατόν, θα ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΙΜΙΑ να στηρίξουμε μία κυβέρνηση Μνημονίων και την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας. Είπε επίσης η ΝΔ ότι ψηφίσαμε ΜΑΖΙ με τον ΣΥΡΙΖΑ την απλή αναλογική. Τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ υπάρχουν. Είναι ΨΕΜΑ! Ποτέ δεν συνέβη αυτό. Αντίθετα η ΝΔ ήταν αυτή που ΜΑΖΙ με τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε Μνημόνιο το 2015, η ΝΔ είναι που σήμερα ΜΑΖΙ με τον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την αντεθνική συμφωνία των Πρεσπών, η Νέα Δημοκρατία, που “τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς” και το είδαμε και πρόσφατα με την παρουσία της ηγεσίας της στις εκδηλώσεις για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, όταν με τελετάρχη το ΚΚΕ, σιώπησε στην ομιλία Κουτσούμπα στην οποία ΤΙΜΗΤΙΚΑ αυτός αναφέρθηκε στον κόκκινο και αιματοβαμμένο Δεκέμβρη του 1944.


Μία ακόμη, λοιπόν, επίδειξη πολιτικού θράσους να κατηγορεί εμάς τους Χρυσαυγίτες για συνεργασία με την αριστερά η ΝΔ με τους Κνίτες υπουργούς και τα ορφανά του Σημίτη κυρίαρχα στην κυβέρνησή της. Δεν φταίει, όμως, αυτή, φταίνε οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες” που την στηρίζουν για το ρυπαρό προσωπικό τους συμφέρον και μόνο.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Φυλακές Δομοκού 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...