Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Η Χρυσή Αυγή, η Συνωμοσία Σιωπής και η Αλήθεια




Το Σύστημα κτυπά με κάθε βρώμικο τρόπο την Χρυσή Αυγή και ο πιο σκληρός τρόπος για να κτυπήσεις ένα πολιτικό κίνημα είναι η σιωπή. Να μην ακούγεται ούτε λέξη γι’ αυτό, να λες, να διαδίδεις πολύ απλά ότι δεν υπάρχει. Και στην επιχείρηση αυτή του Συστήματος συμμετέχουν με θέρμη και οι λεγόμενοι “πατριώτες” και “νεοεθνικιστές”. ΑΝΤΙΘΕΤΑ το Σύστημα έχει κάθε λόγο να λέει ότι υπάρχουν, όσοι με την ύπαρξή τους συντηρούν το ψέμα ότι η Χρυσή Αυγή ξαφνικά εξαφανίστηκε λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε. Τους θέλει όλους αυτούς το κατεστημένο γιατί συντηρούν το αφήγημά του ότι η Χρυσή Αυγή τέλειωσε. Και αυτοί, άλλοι σαν ρουφιάνοι του Συστήματος σε διατεταγμένη υπηρεσία και άλλοι γιατί έτσι τρέφουν την μωροφιλοδοξία τους συμφωνούν απόλυτα με τις φυλλάδες και τα κανάλια της διεφθαρμένης εξουσίας και λένε ότι η Χρυσή Αυγή είναι παρελθόν. Και το λένε αυτό γιατί εάν δεν είναι η Χρυσή Αυγή παρελθόν, αυτοί δεν έχουν κανένα μέλλον.


Γραφική και η παρουσία κάποιων επίδοξων πολιτευτών, οι οποίοι μιλούν για “ενότητα”, όντας και με την βούλα διασπαστές, θυμίζοντας τον πατροκτόνο εκείνο, ο οποίος ζητούσε την επιείκεια των δικαστών γιατί ήταν πλέον… ορφανός! 


Όσο και να προσπαθούν, όμως, η συνωμοσία της σιωπής σπάει. Όπως συνέβη με την δημοσκόπηση για τους ανεμβολίαστους (43% του πληθυσμού τότε) προ εβδομάδων, όπου η Χρυσή Αυγή μετρήθηκε στο 6%, το 6% του 43%, δηλαδή 2,6% επί του συνόλου.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος πάντα ενεργός Στρατιώτης της πάντα Αγωνιζόμενης Χρυσής Αυγής

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...