Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Μπογδάνος: Η αποστολή, η επιστροφή του ασώτου και οι ψήφοι της ακροδεξιάς




Στημένος και μάλιστα όχι πειστικά ο θόρυβος γύρω από τον δήθεν ακροδεξιό Μπογδάνο και την διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Ο Μπογδάνος έπαιξε και παίζει το παιχνίδι του, ένα παιχνίδι, το οποίο θαυμάσια βολεύει το σχέδιο της ΝΔ να εγκλωβίσει τις ψήφους των ακραίων πέραν της “δεξιάς” ΝΔ. Εμφανίζεται σε εκδηλώσεις με αντικομμουνιστικό χαρακτήρα και σε κινητοποιήσεις κατοίκων κατά των λαθρομεταναστών.

Κανένας δεν μιλούσε μέχρι που έθιξε την “ιερή αγελάδα” της μεταπολιτεύσεως, το ΚΚΕ, και έγιναν όσα έγιναν. Έτσι διεγράφη μεν από την κοινοβουλευτική ομάδα αλλά όχι από το κόμμα και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει ο δήθεν ακροδεξιός Μπογδάνος την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή όταν θα έλθουν οι εκλογές για να παίξει τον ρόλο του. Έγραψε σχετικά η “Καθημερινή” (ΘΕΩΡΕΙΟ, Παπαντωνίου):

“Μέλος της ΝΔ

Αν σας έλειψε η Μπογδανιάδα, να σας δώσω μία πληροφορία. Ο ανεξάρτητος βουλευτής δεν πρόκειται να διαγραφεί και από μέλος του κόμματος, άρα παραμένει Ν.Δ. Τούτο με κάνει να πιστεύω πως η επιστροφή του κάποια στιγμή πρέπει να θεωρείται δεδομένη, εάν επιδείξει καλή διαγωγή. Εάν επιστρέψει πάντως, θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας, γιατί ακούστηκαν διάφορα σενάρια για πιθανή κάθοδό του στις Κυκλάδες, τα οποία δεν έχουν καμία πιθανότητα.”


Πέραν όλων αυτών το ερώτημα είναι: Είναι ή υπήρξε ποτέ ο Μπογδάνος ακροδεξιός; ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΑ! Το αντίθετο, ήταν και ως ιδιώτης (idiot) και ως δημοσιογράφος από απολίτικος μέχρι αντιφασίστας και μάλιστα σαν (σαν και όχι ως) δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ σφοδρός υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...