Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Μια απάντηση από έναν Χρυσαυγίτη στον εκπρόσωπο της κυβερνήσεως και τα ψέματά του






Νέα διαμάχη μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος πολέμησε πιο πολύ την Χρυσή Αυγή. Ποιος περισσότερο από τους δύο παραβίασε νόμους και το ίδιο το Σύνταγμα και οδήγησε όλους τους βουλευτές ενός κόμματος στην καταδίκη με μία κατηγορία φάντασμα της “εγκληματικής οργανώσεως”. 


Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της διαμάχης και σχετικά με την αποφυλάκιση ενός εκ των καταδικασθέντων στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Οικονόμου έκανε μία δήλωση μνημείο πραγματικά ψευδολογίας και πλήρη αντιφάσεων. Αρχίζει δηλώνοντας ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, αλλά στην συνέχεια λέει και επαίρεται για αυτό ότι η Νέα Δημοκρατία οδήγησε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή. Για ποια ανεξάρτητη δικαιοσύνη λοιπόν ομιλεί; Για αυτή στα ηχητικά ντοκουμέντα, με τις εντολές Σαμαρά στον Παναθηναϊκάκια ή για τα όσα ακούγονται στο βίντεο Μπαλτάκου;  Μάλιστα για τις δυο αυτές περιπτώσεις η δικαιοσύνη ζήτησε την διερεύνησή τους αλλά δεν έκανε τίποτε ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ…


Ψευδολογιών συνέχεια από τον Γιάννη Οικονόμου. Είπε ότι η Χρυσή Αυγή ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ την απλή αναλογική. Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να ανοίξει το αρχείο με τα πρακτικά της Βουλής και να διαπιστώσει ότι αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα; Και δεν είναι το μοναδικό βεβαίως. Με πιο μεγάλο από αυτά τα περί δήθεν συνεργασίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχνά φαίνεται ότι το μνημόνιο του 2015 που καταψήφισε η Χρυσή Αυγή, το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, το ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία. 


Είναι τουλάχιστον εξωφρενικό και δείχνει μεγάλο πολιτικό θράσος να επιχειρεί  να χρεώσει συνεργασία με την αριστερά στην Χρυσή Αυγή η Νέα Δημοκρατία, που κάθε λίγο και λιγάκι ο εκάστοτε πρόεδρός της βγαίνει και δηλώνει ότι “τιμά και σέβεται τους αγώνες της αριστεράς” και που στην κυβέρνησή της κυριαρχούν πρώην στελέχη της ΚΝΕ και ορφανά του Σημίτη. Η ψευδολογία όμως και η λάσπη της ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής δείχνει καθαρά ότι η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε όπως πιστεύουν ότι συνέβη με τις διώξεις, τις δολοφονίες, τις φυλακίσεις και το κυνήγι μαγισσών.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...