Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Ο “ρατσιστής” Αριστοτέλης και μία μήνυση εναντίον μου για παράβαση του “αντιρατσιστικού”




Στις 4 Οκτωβρίου του 2021 επρόκειτο να δικαστώ μετά από μήνυση του Δημητρά γιατί είπα μέσα στη Βουλή ότι δεν μου αρέσει να δηλώνουν οι μουσουλμάνοι βουλευτές από την Θράκη ότι έχουν μητέρα πατρίδα την Τουρκία. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 8 Φεβρουαρίου 2022. 

Με αφορμή την “αντιρατσιστική υστερία” μήπως θα πρέπει να τεθούν εκτός νόμου τα κείμενα του μεγάλου φιλόσοφου Αριστοτέλη, ο οποίος σύμφωνα με τον Πλούταρχο έγραφε σε επιστολή του προς τον μαθητή του Μέγα Αλέξανδρο:

“Τοις μεν Έλλησιν ηγεμονικώς τοις δε βαρβάροις δεσποτικώς χρώμενος, και των μεν ως φίλων και οικείων επιμελούμενος, τοις δ’ ως ζώοις ή φυτοίς προσφερόμενος”. Πλούταρχος - Περί της Αλεξάνδρου Τύχης.


Ο μεγάλος φιλόσοφος, λοιπόν, απευθυνόμενος προς τον κατακτητή τότε λαών πολλών μαθητή του Αλέξανδρο του προτείνει να φέρεται στους Έλληνες σαν φίλους και στους βάρβαρους σαν… ζώα! “Ρατσιστής” χωρίς αμφιβολία ο μεγάλος φιλόσοφος Αριστοτέλης.

Μήπως θα πρέπει να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σχετικά ο Δήμητρας και ο Εισαγγελέας να διατάξει την απόσυρση των έργων του από τα βιβλιοπωλεία; 

Σημειώνεται ότι στο έργο του “Πολιτικά”, Η1327 γράφει ότι οι Έλληνες φύσει ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ μπορούν να κυβερνήσουν ολόκληρο τον κόσμο εάν ενωθούν.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...