Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Η δημοκρατία τους εντός ή εκτός εισαγωγικών δεν αντέχει την Αλήθεια, δεν αντέχει Αληθινούς Εθνικιστές
ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ


“Κι’ είναι γραμμένη του χαμού η πολιτεία. Εχτός

αν πριν ο καινούργιος ο ήλιος ανατείλη

κάμη το θαύμα του ο ουρανός και στ’ άωρα της νυχτός

μακρόθυμος τον κεραυνό του κάτω στείλη”.

                         ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ - “ΕΣΤΙΑΔΕΣ”


“Κολακεύοντας έναν λαό είναι που προπαντός τον καταστρέφεις” είχε πει ο Μεγάλος κατακτητής λαών Ναπολέων Βοναπάρτης. Δεν προσφέρει υπηρεσία στο Έθνος όποιος σήμερα υποστηρίζει ότι όλα πάνε καλά στην Ελλάδα. Το αντίθετο! Βεβαίως και είναι πάντοτε αρεστός στον όχλο ο λόγος ο καλός, το ευχολόγιο, η υπόσχεση ενός επίγειου παραδείσου, που όμως δεν υπάρχει σαν προοπτική και τίποτε δεν είναι εύκολο για την Πατρίδα μας. Κακό και όχι καλό στην Πατρίδα μας προσφέρει όποιος για να κερδίσει την εύνοια του όχλου (βλέπε ψήφους) υπόσχεται μεγαλεία και δόξα σε καιρούς επικίνδυνους και κρίσιμους. Η Ιστορία διδάσκει, αλλά ποιος της δίνει σημασία; Μόλις τρία χρόνια πριν την Μάχη του Μαραθώνος ο μεγάλος τραγωδός Φρύνιχος στα 493π.Χ. παρουσίασε στους Αθηναίους την χαμένη σήμερα τραγωδία του “Μιλήτου Άλωσις”, στην οποία παρουσίαζε τα δεινά των Ελλήνων της Ιωνίας από τους βαρβάρους και επεσήμαινε την Περσική απειλή. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους Αθηναίους και έτσι ο Φρύνιχος τιμωρήθηκε σε 1.000 δραχμές πρόστιμο γιατί θύμιζε… συμφορές! Η δημοκρατία ενός ή εκτός εισαγωγικών ήθελε την ησυχία της, την οποία διετάρασσε ο Φρύνιχος. Τρία χρόνια μόλις μετά ο στόλος των Περσών ήταν στην ακτή του Μαραθώνα.


Έτσι και σήμερα ο κάθε Φρύνιχος τελεί υπό απαγόρευσιν ή τίθεται στο περιθώριο. Όλα πάνε καλά μας λένε και αντίρρησις δεν επιτρέπεται, αλλά και κάθε αντίθετη άποψη ποινικοποιείται πλέον με Νόμο περί “διασποράς ψευδών ειδήσεων” κλπ. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και με Νόμο λοιπόν στην δημοκρατία εντός ή εκτός εισαγωγικών, στην οποία ξεδιάντροπα ισχυρίζονται ότι δεν διώκονται οι Ιδέες και υπάρχει ελευθερία λόγου. Μόνο όμως του λόγου, που τους αρέσει και τους βολεύει.


Ας το πούνε σε εμένα που είμαι στην φυλακή για τις Ιδέες μου και ΜΟΝΟ. Και μην ισχυριστούν ότι είμαι από την απόφαση ενός δικαστηρίου στην φυλακή γιατί μόλις πριν λίγες ημέρες βγήκε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Οικονόμου, και δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία έβαλε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή. Και το ερώτημα, το οποίο τίθεται, για να επανέλθω στο θέμα είναι πάνε όλα καλά στην Ελλάδα;


Σύμφωνα με την κυβέρνηση ΝΔ έχουμε “συμμάχους” στην Αίγυπτο, το Ισραήλ, την Σαουδική Αραβία, τα Εμιράτα και πρόσφατα και την Γαλλία. Αυτό το οποίο ΔΕΝ ΛΕΝΕ είναι ότι ΚΑΜΙΑ από τις χώρες αυτές δεν δεσμεύεται ρητά και κατηγορηματικά ότι θα πολεμήσει κατά της Τουρκίας εάν αυτή μας επιτεθεί. Τι είδους “σύμμαχοι” είναι λοιπόν; ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ η προμήθεια των Ενόπλων Δυνάμεών μας με τα RAFALE και τις φρεγάτες BELHARRA και όποιος είναι αντίθετος όχι απλά παραλογίζεται, αλλά είναι και τουλάχιστον περίεργη εθνικά εάν όχι ύποπτη η στάση του. Πόσο αξιόπιστη, όμως, είναι ως σύμμαχος (εάν είναι σύμμαχος σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου) η Γαλλία; Η Γαλλία έχει να νικήσει σε πόλεμο από τον καιρό του Μέγα Ναπολέοντα κάπου στις αρχές του… 1800! Και επιπλέον ήταν η Γαλλία που τα βρήκε με τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ τον Απρίλιο του 1922, με αποτέλεσμα να τον εφοδιάσει με όπλα, πυρομαχικά, κανόνια και είδη διοικητικής μερίμνης, τα οποία αυτός χρησιμοποίησε για να πνίξει τους Έλληνες στο αίμα.


Η άλλη δύναμη, που εφοδίασε τον Κεμάλ, ήταν η κομμουνιστική Ρωσία του Λένιν. Αυτό για τους μπολσεβίκους, που καίνε λιβάνι στον Λένιν και την Σοβιετία. ΚΑΛΑ πάντως σε όλες τις περιπτώσεις τα RAFALE και οι φρεγάτες BELHARRA, αλλά να μην ξεχνάμε ότι οπλικά συστήματα εκτός βοηθείας ΝΑΤΟ, προμηθεύτηκε η χώρα μας πρώτη φορά επί 21ης Απριλίου και ήταν αυτά, τα οποία την είχαν φέρει τον Ιούλιο του 1974 σε θέση ΥΠΕΡΟΠΛΙΑΣ έναντι της Τουρκίας. Θυμίζω: Υποβρύχια σύγχρονα για την εποχή τους και απρόσβλητα από τους Τούρκους “Γλαύκος”, “Νηρεύς”, αεροπλάνα ΦΑΝΤΟΜ, Γαλλικά τεθωρακισμένα ΑΜΧ-30, τορπιλακάτους κ.α. Το γιατί δεν πολέμησε εκείνον τον Ιούλιο και Αύγουστο η Ελλάδα ρωτήστε όσους γιορτάζουν κάθε 24η Ιουλίου.


Μέσα σε αυτό το κλίμα του “όλα πάνε καλά” είχαμε πρόσφατα και μία ακόμη εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής. Μα καλά, αφού “δεν υπάρχει” γιατί συνεχίζουν τον βρώμικο πόλεμο και τα ψέματα; Ψέματα, όπως ότι η Χρυσή Αυγή είναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ; Για όσους δεν το ξέρουν η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να είναι ένα ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα και εάν έχουν αμφιβολία ας στείλουν κάποιον να δει το μητρώο κομμάτων στον Άρειο Πάγο και στο Υπουργείο Εσωτερικών. 


Ανάμεσα στα άλλα υπουργός της ΝΔ επανέλαβε το παραμύθι περί συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι δήθεν κατόπιν μυστικής συμφωνίας καθυστερούσε η δίκη μας. Ξεχνούν φαίνεται ότι από τον Ιούλιο του 2019 είναι η ΝΔ κυβέρνηση και η απόφαση βγήκε τέλη Οκτωβρίου του 2020, μετά δηλαδή από… 17 ολόκληρους μήνες! Αυτήν την καθυστέρηση ποιος την έκανε; Και ακόμη έχει συμπληρωθεί ένας ολόκληρος χρόνος και δεν έχει καθαρογραφεί (ΑΚΟΜΗ) η απόφαση της καταδίκης μας. Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο είμαι φυλακή. Δεν γνωρίζουμε με ποια στοιχεία, ποιες αποδείξεις, ποιο ΝΟΜΙΚΟ σκεπτικό είμαστε στη φυλακή! Και αυτή η καθυστέρηση επίσης με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.

Λάσπη, ψέματα, συκοφαντία, μας πολεμούν όλοι άρα πάμε καλά και σίγουρα υπάρχουμε!

Βέβαια η δημοκρατία εντός ή εκτός εισαγωγικών δεν αντέχει ΦΡΥΝΙΧΟΥΣ, δεν αντέχει την Αλήθεια, δεν αντέχει ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Αντέχει μόνο “παπαγαλάκια”, που θα τους λένε ότι όλα πάνε καλά. Δεν άντεχε ΕΛΕΥΘΕΡΗ μία Χρυσή Αυγή, που ήταν και είναι Δύναμη Αντίστασης Εθνικής ενάντια στην τυραννία της Ξενοκρατίας, που ίδια και με ζήλο υπηρετούν και μπολσεβίκοι και φιλελεύθεροι.


Ας γνωρίζουν ότι τίποτε δεν τέλειωσε, ότι δεν είναι παντοδύναμοι γιατί ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ στον κόσμο αυτό είναι μόνο ο ΘΕΟΣ και κανένας δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη ημέρα.


Ν.Γ.  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...