Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Η “λογική” του παραλόγου και η Πρόεδρος του αντιφασισμού

 



ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είδε τα καδρόνια και τα στυλιάρια των αντιφασιστών (του ΚΚΕ συμπεριλαμβανομένου με τα κόκκινα σημαιάκια), ούτε είδε τα καλυμένα πρόσωπα των κόκκινων τραμπούκων με τα κράνη και δεν τα είδαν, ενώ ΚΑΘΑΡΑ τα έδειχνε η εικόνα στο τηλεοπτικό υλικό. “ΛΟΓΙΚΗ” του παραλόγου στην κυριολεξία, διανοητικός “τσαμπουκάς”, πλύση εγκεφάλου και δίπλα στους ινστρούκτορες του μπολσεβικισμού και η Πρόεδρος που εξέλεξαν με την ψήφο τους οι βουλευτές της ΝΔ να σπεύδει στην Θεσσαλονίκη για να συνδράμει στον “αντιφασιστικό” αγώνα και να κάνει δηλώσεις επιπέδου “ΑΝΤΑΡΣΥΑ” για τους “φασίστες”, που πρέπει να απομονωθούν στα σχολεία. Για την κομμουνιστική προπαγάνδα που συστηματικά γίνεται εδώ και δεκαετίες κανένα πρόβλημα!

Να την χαίρονται την Πρόεδρό τους, Πρόεδρο του “αντιφασισμού” και του “αντιρατσισμού”, οι πουλημένοι “εθνικόφρονες” κομματάρχες της ΝΔ που εξαπάτησαν εκατοντάδες χιλιάδες καλούς Έλληνες, λέγοντας ότι πρέπει να ψηφίσουν Μητσοτάκη “για να φύγει η Αριστερά”.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί έχουν μετανοιώσει πικρά γι’ αυτήν τους την ψήφο. Δεν αρκεί η μετάνοια, χρειάζεται πολιτική πράξη και στήριξη του ΑΛΗΘΙΝΟΥ Εθνικιστικού Κινήματος, που ένα ολόκληρο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, κατεστημένο αντεθνικό καταδιώκει με κάθε μέσον.

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ για μία Νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021





Υ.Γ.: Σκληρές αντιφασιστικές δηλώσεις από τον υπουργό προστασίας του πολίτη Θεοδωρικάκο. Περιμένατε τίποτε διαφορετικό από το πρώην Γραμματέα την ΚΝΕ  (Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος); Ο οποίος υπουργός προστασίας του πολίτη (πρώην ΚΝΕ) έχει προϊστάμενο τον υπουργό εσωτερικών Μάκη Βορίδη (πρώην αρχηγό της Νεολαίας της ΕΠΕΝ του Γιωργίου Παπαδοπούλου). Ο καλός μύλος της ΝΔ (εξουσία) όλα τα αλέθει… 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...