Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

“Η δημοκρατία ενίκησε” - Ένας χρόνος μετά




Στις 7 Οκτωβρίου του 2020 “η δημοκρατία νίκησε” με την καταδίκη ΟΧΙ του κόμματος Χρυσή Αυγή, όπως ψέματα λένε φυλλάδες και κανάλια, αλλά προσώπων σαν μελών και διευθυντών μίας “εγκληματικής οργανώσεως”-φάντασμα που εφηύρε το πολιτικό κατεστημένο για να πλήξει τον ΜΟΝΟ αληθινό αντίπαλό του, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή.


Καταδίκη ΑΔΙΚΗ χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, σε μία διαδικασία, που θύμιζε τις δίκες της Μόσχας του Στάλιν ή ανταρτοδικεία του ΕΛΑΣ, που καταδίκαζαν σε θάνατο αθώους. 

Είπαν ότι “η δημοκρατία νίκησε” και από τότε μέχρι σήμερα μέσα σε ένα χρόνο οι ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ των Ελλήνων περιορίστηκαν, η μισή Ελλάδα κάηκε και με τα μέτρα και τα λοκντάουν των “σωτήρων” πέθαναν 15 χιλιάδες Έλληνες! Και το δημόσιο χρέος έφθασε με τους “νοικοκύρηδες” της ΝΔ στο 240% του ΑΕΠ, καθιστώντας την Ελλάδα πρωταθλήτρια στο χρέος! Η εγκληματικότητα επίσης καλπάζει και ο αγώνας για την… διαφορετικότητα δικαιώνεται. Επίσης η προπαγάνδα και τα ιδεολογήματα της αριστεράς και της “πολιτικής ορθότητας” κυριαρχούν στην χώρα χωρίς αντίδραση.


Οι ΜΟΝΟΙ που θα μπορούσανε να αντισταθούν είναι στην φυλακή ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ γι’ αυτό! Όμως, καμμία τυραννία δεν κρατάει για πάντα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...