Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Χωρίς Εθνικό κόμμα η Βουλή





ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”


“Αν είμαστε ζωντανό γένος, δεν θα κολλήσωμε στο πολιτικό σύστημα που μας κάθισαν. Το σύνταγμα και οι βουλευτές είναι μία αρρώστεια. Δεν είναι η ζωή μας”.


ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ 


Αυτά έγραφε έναν ολόκληρο αιώνα πριν ο Ίωνας Δραγούμης, ο οποίος σημειωτέον είχε εκλεγεί βουλευτής και ήταν γιος βουλευτού και μάλιστα διατελέσαντος πρωθυπουργού και η καταγγελία του στόχευε ευθέως στον τρόπο με τον οποίον λειτουργεί το Ελληνικό κράτος, το οποίο χάριν δήθεν των θεσμών στρέφεται κατά του Έθνους. Έγραφε αυτά γιατί γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα είχε πλήρη εικόνα του πολιτικού γίγνεσθαι του ψευτορωμαίικου, το οποίο μισεί οτιδήποτε αυθεντικά Εθνικό και πόσο μάλλον ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ. Και δυστυχώς τίποτε δεν άλλαξε έναν ολόκληρο αιώνα μετά. Κάθε Αντίσταση Εθνική συκοφαντείται, διαβάλλεται από εχθρούς και “φίλους” και αυτό συνεχίζεται κατά της Χρυσής Αυγής και μετά την φυλάκισή μας, που φαίνεται ότι δεν τους φτάνει, δεν είναι για τους ιεροεξεταστές της ψευτοδημοκρατίας και τα χρυσοπληρωμένα τσιράκια τους σε κανάλια και ΜΜΕ αρκετό.

Ας μάθουν, λοιπόν, όσοι δεν το ξέρουν και όσοι (“δεξιοί” και αριστεροί) συνειδητά λένε ψέματα γιατί έτσι τους βολεύει ότι η Χρυσή Αυγή δεν κηρύχθηκε εγκληματική οργάνωση, ούτε ετέθη εκτός νόμου με απόφαση δικαστηρίου και ούτε έχει πει η Δικαιοσύνη την τελευταία της λέξη για την Χρυσή Αυγή. Υπάρχει ένα Εφετείο, υπάρχει “Άρειος Πάγος”, υπάρχει Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Αυτό, όμως, δεν λέει τίποτε για τα τρωκτικά της τυραννίας της αντεθνικής, που εξουσιάζει την Ελλάδα (που είναι το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης!), που μας έλεγε εγκληματίες πριν ακόμη γίνει το έγκλημα που δεν ήταν έργο της Χρυσής Αυγής και που από την πρώτη ημέρα το καταδίκασε. Και επάνω σε αυτό στηρίχθηκε ένα ολόκληρο σύστημα για να κτυπήσει ανελέητα το μοναδικό ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Κίνημα, που μπήκε στην βουλή από το 1974 μέχρι το 2012.


Και θυμήθηκαν την Χρυσή Αυγή με αφορμή την διακήρυξη 160 έγκυρων πολιτών κατά της ολέθριας πολιτικής της κυβερνήσεως Μητσοτάκη και έγραψαν ότι υπάρχει κίνδυνος γιατί δεν έχουν να κάνουν με τους “γορίλες” της Χρυσής Αυγής, αλλά με σοβαρά άτομα. Μόνο που οι “γορίλες” της Χρυσής Αυγής (αλήθεια αυτό δεν είναι ρατσιστικό;) κατόρθωσαν να εκλέξουν βουλευτές και ευρωβουλευτές 4 φορές σε εθνικές εκλογές και 2 φορές σε Ευρωεκλογές και επιπλέον Δημοτικούς Συμβούλους σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη κλπ., καθώς και συμβούλους σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Οι διαφόρων ειδών “σοβαροί” με τα ψηφίσματα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν; Και όσο για τις τελευταίες εκλογές (Ιούλιος 2019) οι περισσότεροι (όχι ΟΛΟΙ!) από αυτούς έδωσαν αγώνα υπέρ της ΝΔ “για να φύγει ο Τσίπρας”. Τώρα γιατί παραπονούνται για την πολιτική Μητσοτάκη σχετικά με Πρέσπες, ΛΟΑΤΚΙ κλπ.; 

Και επειδή μιλάμε για κόμματα στα χρόνια, που ήμουνα στην βουλή γνώρισα πολλούς προέδρους με κόμματα-σφραγίδες, οι οποίοι κατά κανόνα ήταν κατά της Χρυσής Αυγής μόνο και μόνο γιατί επέτυχε, ενώ αυτοί απέτυχαν. Παλαιά, αρχαία συνήθεια αυτή των Ελλήνων. Κάθε είδους κόμμα έχει ιδρυθεί στην χώρα αυτή. Κόμματα, τα οποία δήλωναν υποψηφιότητα στις εκλογές μόνο και μόνο για να πάρουν δωρεάν από το κράτος το χαρτί των ψηφοδελτίων, το οποίο μετά πουλούσανε μισοτιμής σε χαρτέμπορους και τα “κονομούσανε”. Υπήρχαν ακόμη και κόμματα, τα οποία κατέβαζαν υποψηφίους βουλευτές εν ενέργεια αξιωματικούς, προκειμένου αυτοί να αποστρατευτούν! Και πλήρωναν αδρά οι αξιωματικοί την υποψηφιότητα-αποστρατεία τους στα κόμματα αυτά, κόμματα-κομπίνα.

Επιστρέφω στους σοβαρούς (πράγματι κάποιοι από αυτούς είναι!) και τα ψηφίσματά τους. Δεν κινδυνεύει από αυτούς το πολιτικό κατεστημένο. Το πολύ-πολύ να πάρει κάποιον από αυτούς, ο οποίος τυγχάνει αναγνωρισιμότητας και προβολής και να τον τοποθετήσει στα ψηφοδέλτια επικρατείας. Ας μη περιμένουν οι αληθινοί πατριώτες και εθνικιστές λύση στο αδιέξοδο της Πατρίδας μας από καθώς πρέπει συντηρητικούς αστούς γιατί αυτοί πάνω απ’ όλα βάζουν την ησυχία τους. Και η ιστορία αυτή μου θυμίζει μία παλαιά ιστορία του Μακεδονικού Αγώνα. Ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος είχε αναθέσει στον Κονδύλη στα 1904 να στρατολογήσει άνδρες για να πάνε να πολεμήσουν αντάρτες στην Μακεδονία. Όταν του πήγε τους εθελοντές στον πρωθυπουργό ο Κονδύλης και ήταν αυτοί απλά παλληκάρια από την Κρήτη και την Μάνη με πρόσωπα αγριωπά, αυτός του είπε θυμωμένος: “Τι είναι αυτοί που μου έφερες;”. Και ο Κονδύλης του απήντησε: “Επήγα παντού και εις κυρίους αξιοπρεπείς. Δεν εδέχθη κανείς και στο Πανεπιστήμιο παρομοίως. Αυτοί δέχθηκαν”. Ήταν οι τότε “γορίλες” σύμφωνα με τους καθώς πρέπει “πατριώτες”.


Και κάτι τελευταίο: Είναι ΨΕΜΑ ότι η απόφαση του δικαστηρίου που μας καταδίκασε (όχι τελεσίδικα, υπάρχει το Εφετείο και ο Άρειος Πάγος), κήρυξε την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει ένα ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...