Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Η Νέα Δημοκρατία ή η Δικαιοσύνη έστειλε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή;




Δεν είναι η πρώτη φορά που παράγοντες πολιτικοί ομολογούν ΚΥΝΙΚΑ την παρέμβασή τους στην δικαιοσύνη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει… Από τις θριαμβευτικές δηλώσεις Σαμαρά για την σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής στο σιωνιστικό λόμπυ στις ΗΠΑ πριν ακόμη ο ανακριτής αποφασίσει την προφυλάκισή μου; Από την δήλωση του ίδιου του τότε υπουργού δικαιοσύνης Αθανασίου μέσα στην βουλή ότι πήρε (από το εξωτερικό που βρισκότανε!) τηλέφωνο την προϊσταμένη των ανακρίσεων την ώρα της απολογίας μου; Το βίντεο Μπαλτάκου; Το τηλεφώνημα Σαμαρά σε εισαγγελέα για την υπόθεσή μας; Ή μήπως για την προτροπή για την καταδίκη μας δύο ημέρες πριν την απόφαση από όλους του πολιτικούς; ΟΛΑ αυτά ήλθαν και πάλι στην επιφάνεια με τις δηλώσεις, οι οποίες έγιναν σχετικά με τα επεισόδια σε σχολείο στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.


Βγήκε και πάλι ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και δήλωσε απαντώντας στις καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ, ότι το κόμμα του πραγματοποίησε την σύλληψη και την καταδίκη μας και με την δήλωσή του αυτή κατ’ ουσίαν εξευτελίζει αυτούς που σαν και όχι ως δικαστές μας έστειλαν στην φυλακή, εξευτελίζει την δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Η οποία Δικαιοσύνη, η ΑΛΗΘΙΝΗ (εάν υπάρχει…) επειδή υπάρχει και το Εφετείο και ο Άρειος Πάγος έχει την ευκαιρία όχι τόσο να μας δικαιώσει, όσο το να σώσει την ΤΙΜΗ της, δείχνοντας ότι δεν δικάζουν και καταδικάζουν τα κόμματα άλλα κόμματα, που τους κόβουν ψήφους.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...