Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

“ΤΑ ΝΕΑ”: “Όλα τα κόμματα αδυνατούσαν να βάλουν φρένο στην εξάπλωση του χρυσαυγιτισμού”



Άρθρο στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” με την υπογραφή Βασίλης Σ. Κανέλλης και τίτλο “Όταν η Δημοκρατία τιμωρεί αλλά δεν εκδικείται”, στο οποίο από τον τίτλο του ακόμη ψευδολογεί και κάνει προπαγάνδα. Που ακούστηκε για ένα έγκλημα, το οποίο έγινε με παρόντες αστυνομικούς και με τον δράστη να συλλαμβάνεται επί τόπου και να ομολογεί να τιμωρούνται με περισσότερα από 500 χρόνια φυλακή περισσότερα από 40 άτομα; Αυτό δεν είναι απλά όχι τιμωρία, αλλά ούτε καν εκδίκηση, είναι τυφλό και αβυσσαλέο μίσος και εξόντωση! Πόσο μάλλον που το παραμύθι περί “εντολής δολοφονίας” όχι μόνο δεν αποδείχθηκε, αλλά διαψεύσθηκε πανηγυρικά σε μία δίκη που κράτησε 5 χρόνια και 6 μήνες! 


Γιατί έγιναν όλα αυτά; Γιατί η ψευτοδημοκρατία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο το γεμάτο μίσος και εκδίκηση; Το ομολογεί ο ίδιος ο αρθρογράφος, περιγράφοντας το πολιτικό κλίμα, το οποίο υπήρχε στην Ελλάδα τον Σεπτεμβρίου του 2013 με την φράση του “όλα τα κόμματα αδυνατούσαν να βάλουν φρένο στον χρυαυγιτισμό”. Και επειδή, λοιπόν, ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟ με αφορμή ένα έγκλημα, που η Χρυσή Αυγή καταδίκασε, έστησαν μία ολόκληρη πολιτική σκευωρία και καταδίκασαν το 3ο πολιτικό κόμμα της χώρας και ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές του και τους 18! Είναι προφανές, λοιπόν, ότι εκμεταλλεύτηκαν και χρησιμοποίησαν ένα τραγικό περιστατικό για τα βρωμικά πολιτικά τους παιχνίδια. 


Για να κλέψουν ψήφους έβαλαν αθώους στην φυλακή.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...