Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Μία ακόμη εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, που δεν… υπάρχει!
Έπιασαν πάλι δουλειά οι συνήθεις ύποπτοι χρυσοκάνθαροι των καναλιών με αφορμή επεισόδια, που έγιναν στην Θεσσαλονίκη μεταξύ μαθητών και επαγγελματιών αντιφασιστών, που έβαλαν στο στόχαστρο ανήλικα παιδιά ενός σχολείου μίας φτωχογειτονιάς. 


Αλήθεια γιατί να γίνονται συνεχείς πορείες από τους γνωστούς αντιφασίστες, που κρατούσαν ρόπαλα με κόκκινες σημαίες, εναντίον ενός σχολείου μίας απόμακρης γειτονιάς της Θεσσαλονίκης; Και ποιοι φταίνε για τα επεισόδια οι μαθητές, που ήταν στο σχολείο τους ή οι “φοιτητές” και το ΚΚΕ, που πήγανε εκεί από την άλλη άκρη της πόλεως; Στα ψέματά τους και στην λάσπη τους απαντούν τα γεγονότα.


Η Αστυνομία έκανε 40 προσαγωγές και ΟΛΟΙ ήταν μαθητές του σχολείου ηλικίας 15-17 ετών! Οι τερατολογίες των καναλιών έπεσαν στο κενό και κρατώ από όλα όσα ακούστηκαν αυτό που είπε μία εμπαθής μπολσεβίκα: Φαίνεται πως μία καταδικαστική απόφαση δεν φτάνει”. Θα προτιμούσε προφανώς ΚΡΕΜΑΛΕΣ! Αυτό άλλωστε ήταν το σύνθημα που φώναζαν οι αντιφασίστες έξω από το σχολείο στην Σταυρούπολη: “Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά”.


Η μεγάλη μου απορία, όμως, είναι: Αφού η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει γιατί μία ακόμη Χρυσαυγιάδα, γιατί μία ακόμη εκστρατεία λάσπης; Ή μήπως υπάρχει;…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

28 Σεπτεμβρίου 2013: Το “Πογκρόμ του Συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής”

Ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου του 2013, δέκα χρόνια πριν. Από την Τετάρτη της εβδομάδος εκείνης γνωστός δημοσιογράφος μεγάλης εφημερίδας γ...