Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Μία Εφημερίδα και ο σκοτεινός κόσμος του διαδικτύου - “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



“Είτε βραδυάζει, είτε φέγγει μένει λευκό το γιασεμί” 

                                                                                      Γ. Σεφέρης


Σε “μεγάλη” εφημερίδα σε δισέλιδο άρθρο για την Χρυσή Αυγή και την καταδίκη της σε αναφορά στο πρόσωπό μου εγράφη μεταξύ άλλων: “Ο Μιχαλολιάκος δεν κάνει δημόσιες τοποθετήσεις”. Έντεκα ολόκληρους μήνες, που είμαι στην φυλακή έχω γράψει από το τίμιο και ελεύθερο αυτό βήμα αυτής της σελίδας της τυπωμένης σε χαρτί περισσότερα από 50 άρθρα για όλα τα θέματα, αλλά αυτό δεν είναι “δημόσια τοποθέτηση” για τους γραφιάδες πολυτελείας των μεγάλων συγκροτημάτων, που τους μπουκώνει συνεχώς η εξουσία με κρατικά κονδύλια. Και δεν είναι μόνο τα άρθρα αυτά, αλλά και τέσσερα βιβλία και εκατοντάδες κείμενά μου στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδες και blog, που το Σύστημα φροντίζει μέσα στα πλαίσια της “ελευθερίας” της γνώμης να τα ρίχνει. Άλλο, όμως, μία εφημερίδα και άλλο ο σκοτεινός κόσμος του διαδικτύου. Μία εφημερίδα και προπάντων αυτή η εφημερίδα είναι μία φωνή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, την οποία δεν μπορούν να ελέγξουν οι μηχανισμοί καταστολής της παγκοσμιοποίησης, που πατώντας ένα κουμπί έχουν την δυνατότητα να φιμώσουν όποιον αντιστέκεται στα σχέδιά τους. Και αυτό το έζησα σκληρά, το βίωσα. Αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 έριξαν την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Πληρώσαμε άλλη εταιρεία σε χώρα έξω από την Ευρώπη και την έριξαν πάλι. Το περίφημο facebook μας είχε σε καθεστώς ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ από το 2017. Την ημέρα της καταδίκης μου (7 Οκτωβρίου 2020) έριξε το Τουΐτερ τον προσωπικό μου λογαριασμό και ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμούς των στελεχών του Κινήματος, τα οποία παρέμεναν στην Χρυσή Αυγή. Των άλλων ΟΧΙ, κανένα πρόβλημα…

Και παρ’ όλα αυτά πολλοί νομίζουν ότι το περίφημο internet είναι ένας χώρος ελεύθερος εκφράσεως των Ιδεών. Κάνουν λάθος! Είναι ένας απόλυτα ελεγχόμενος σκοτεινός κόσμος, όπου ο καθένας μπορεί να ζει την δική του “πραγματικότητα” και πιστεύει ότι αυτό είναι δωρεάν, ενώ στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα παγκόσμιο φακέλωμα του big brother με πολλές κόκκινες γραμμές, τις οποίες όποιος έστω αγγίζει εξοστρακίζεται σε ένα σκοτεινό κενό. Αντίθετα ένα χαρτί τυπωμένο με μέλανι, όπως αυτή η εφημερίδα, ένα χαρτί με λέξεις και σκέψεις δεν μπορεί κανένας “χωροφύλακας” της σκέψης να το καταργήσει. Δεν είναι τυχαίο ότι στον καιρό της παγκοσμιοποίησης που ζούμε πολεμούν τις εφημερίδες και προωθούν το διαδίκτυο.


Κάθε Κυριακή από αυτό εδώ το Τίμιο Βήμα τοποθετούμαι πολιτικά και Ιδεολογικά. Όμως, ΟΧΙ, “ο Μιχαλολιάκος δεν κάνει δημόσιες τοποθετήσεις”, γράφει η “μεγάλη” κυβερνητική εφημερίδα! Και γιατί το γράφει; Όχι ασφαλώς από άγνοια, αλλά γιατί αυτό βολεύει το Σύστημα. “Μνήμη Θανάτου” για τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή, να μην ακούγεται ούτε λέξη! Παλαιά μέθοδος και δοκιμασμένη. Στα παλαιότερα χρόνια όταν στα χωριά δεν κυκλοφορούσαν εφημερίδες και ούτε υπήρχε τηλεόραση όταν ένας πολιτευτής ήθελε να πάρει τις ψήφους του αντιπάλου του υποψηφίου βουλευτή διέδιδε ελάχιστες ημέρες ή και την παραμονή ακόμη των εκλογών ότι ο αντίπαλός του… πέθανε! Αυτό ακριβώς κάνουν και για την Χρυσή Αυγή. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι όταν το 2018 κατέβασαν την πινακίδα για να την επιδιορθώσουν και να την βάψουν από τα γραφεία μας στον Πειραιά βγήκανε στα δελτία ειδήσεων των καναλιών και είπαν ότι έκλεισαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Πριν φτάσουν στην καλπονοθεία του 2,93% του Ιουλίου του 2019 είχαν διαλύσει και κλείσει την Χρυσή Αυγή δέκα τουλάχιστον φορές. Επίσης όποτε έφευγε ή διώχναμε τον οποιονδήποτε πολιτικά ανύπαρκτο, τον οποίο πριν γίνει γνωστός με την Χρυσή Αυγή δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, αμέσως έσπευδε να στήσει πανηγύρι το Σύστημα ότι τέλειωσε η Χρυσή Αυγή. “Και την τέλειωσαν” πολλές φορές την Χρυσή Αυγή και μία ακόμη επιχείρηση προπαγάνδας είναι σε εξέλιξη τα τελευταία δύο χρόνια. Μέσα στα πλαίσια αυτής της επιχειρήσεως και η “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ”, το “ούτε λέξη για την Χρυσή Αυγή” από τους χρυσοπληρωμένους από τα κρατικά κονδύλια “νταβατζήδες”, που πληρώνονται για να λένε ψέματα.


Ό,τι και να κάνουν, όμως, ο νόμος της σιωπής, η “omerta” σπάει και φανερώνεται η αλήθεια. Όπως συνέβη σε πρόσφατη δημοσκόπηση, η οποία παρουσιάστηκε από τηλεοπτικό σταθμό και αφορούσε την κομματική τοποθέτηση των Ελλήνων πολιτών, που είναι ανεμβολίαστοι. Συνήθως, ως γνωστόν, η Χρυσή Αυγή με εντολή Μαξίμου και Θεοδωρικάκου δεν αναφέρεται στις δημοσκοπήσεις. Σε αυτήν την δημοσκόπηση, όμως, επειδή ήθελαν να δείξουν πόσο “κακοί” είναι όσοι δεν εμβολιάζονται έθεσαν μέσα στις επιλογές και την Χρυσή Αυγή και το αποτέλεσμα έδειξε ότι η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει το 6% των ανεμβολίαστων! Και οι ανεμβολίαστοι είναι το 43% των Ελλήνων, που σημαίνει ότι χωρίς να πάρει ούτε μία ψήφο από τους εμβολιασμένους (που φυσικά και δεν ισχύει αυτό) η Χρυσή Αυγή έχει στον γενικό πληθυσμό (εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων) 2,58%! Και αυτό μετά από τον πόλεμο ενός ολόκληρου Συστήματος, με μαύρες επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου “δολοφονίας χαρακτήρα”, “Μνήμης Θανάτου”, διασπάσεως και άλλα πολλά…. Και αυτό σημαίνει ότι τίποτε δεν τέλειωσε γιατί χαμένη μάχη είναι μόνο η μάχη, που δεν δόθηκε ποτέ και ΕΜΕΙΣ οι Χρυσαυγίτες ας το γνωρίζουν εχθροί και “φίλοι” δεν θα παραδώσουμε ΠΟΤΕ ψυχή! 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...