Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Γιατί δεν διέγραψαν τον Μπογδάνο τον Δεκέμβριο του 2018 όταν ήταν μαζί με την Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη;






Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2018 κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής μαζί με περισσότερους από 100 χρυσαυγίτες και χρυσαυγίτισσες παρέστη στο Μνημόσυνο των πεσόντων στα Δεκεμβριανά στο ηρωικό Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. Ήμουν και εγώ εκεί και κατέθεσα και στεφάνι. Εκεί ήταν και ο Μπογδάνος, ο οποίος δεν ήταν βεβαίως ακόμη βουλευτής, αλλά ήταν πολιτευτής. 


ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε λέξη, ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Δένδιας. Τα θυμήθηκαν όλα μόλις πρόσφατα… Γιατί, όμως, σιώπησαν; Για τον ίδιο λόγο που σιώπησαν και για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στα συλλαλητήρια στις Πρέσπες. Ο χρόνος, που ερχότανε, το 2019 βλέπετε ήταν χρόνος εκλογικός και ΣΤΟΧΟΣ τους ήταν η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των Ελλήνων ότι έγινε το κόμμα τους… δεξιό και πατριωτικό! Και το κατάφεραν και εξαπάτησαν πολλούς και με σκοτεινές μεθοδεύσεις σε συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ στήσαν το 2,93% για την Χρυσή Αυγή στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. 


Όσο για τον Μπογδάνο, που διέγραψαν το 2021 και δεν διέγραψαν το 2018 θα τον δείτε και πάλι στην ΝΔ όταν θα πλησιάζουν οι εκλογές.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...