Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Δεν ζούσε στην Ελλάδα από το 2012 έως το 2019 ο καθηγητής κ. Χρήστος Γιανναράς;
Ένα ακόμη άρθρο του κ. Γιανναρά στην “Καθημερινή” με τον τίτλο “Η λοιμική της κενολογίας”, στο οποίο αναφέρεται στους “θεσμικούς” ενταφιαστές της ελληνικότητας πολιτικούς, δημοσιογράφους, Δεξιούς και Αριστερούς υπέρμαχους του Ιστορικού Υλισμού”. Αναφέρει επίσης ότι “Από το 1974 δεν υπήρξε κόμμα που να αντισταθεί στην εμπεδωμένη, από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, τρομοκρατία των “προοδευτικών” δυνάμεων”.


Και, όμως, ΥΠΗΡΞΕ κ. καθηγητά! Ίσως όχι με τον δικό σας πράγματι υπέροχο λόγο, ίσως και με λάθη, αφού λάθη δεν κάνει μόνον όποιος δεν κάνει τίποτε, αλλά ΥΠΗΡΞΕ και έδωσε μάχες μέσα και έξω από την βουλή ενάντια στην κόκκινη χούντα, που κατέχει την Πατρίδα από το 1974 μέχρι σήμερα. Άδικο κ. Γιανναρά να μην θυμάσθαι τις ίσως άστοχες για εσάς μάχες της Χρυσής Αυγής ενάντια σε Δεξιούς και Αριστερούς υπέρμαχους του Ιστορικού Υλισμού, όπως η εφημερίδα που αρθρογραφείτε.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...