Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΕ οι εορτασμοί για τα 200 χρόνια του 1821

 



Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από αυτό το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, από την συμμορία που εξουσιάζει την χώρα, υπηρετώντας πάντα τα συμφέροντα των “προστατών”, κάποτε των Άγγλων και σήμερα των ΗΠΑ.


Δεν ήταν δυνατόν αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα-προτεκτοράτο με μεγάλο τους προσόν την υπακοή τους στον ξένο αφέντη να Τιμήσουν την Επανάσταση και Αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για ΑΛΗΘΙΝΗ Ελευθερία και Εθνική ανεξαρτησία. Οι επίγονοι των Μαυροκορδάτων και των Κλέττηδων ήταν βέβαιο ότι δεν θα τιμήσουν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Ανδρούτσο, Νικηταρά, Φιλική Εταιρεία, Υψηλάντηδες, Μάνη, Βαλτέτσι και Αλαμάνα.


Ότι δεν τιμήθηκαν τα 200 χρόνια του 1821 το παραδέχονται και γραφίδες φυλλάδων του καθεστώτος. Διαβάσαμε (Τάκης Θεοδωρόπουλος, Απογοήτευση για τα 200 χρόνια, “Καθημερινή”, ΓΝΩΜΕΣ, σελίδα 30, 10 Οκτωβρίου 2021):

Θα συμφωνήσετε ότι οι εορτασμοί των διακοσίων χρόνων δεν εντυπωσίασαν το Πανελλήνιο. Η επιτροπή μας πρόσφερε ορισμένες ευφάνταστες αμφιέσεις της κ. Αγγελοπούλου σε ύφος haute couture εθνεγερσίας και μερικές δημόσιες παρεμβάσεις μελών της για τις ερωτικές επιδόσεις του Καραϊσκάκη. Κατά τα λοιπά, όλα κύλησαν ήσυχα και υποτονικά, με αποτέλεσμα σήμερα, τρεις περίπου μήνες μετά το τέλος του εορταστικού έτους, όχι μόνον να μας είναι άγνωστος ο απολογισμός των δραστηριοτήτων της, αλλά το χειρότερο, να μας αφήνει μάλλον αδιάφορους”.


Δεν περιμέναμε τίποτε άλλο… Η εποχή της παγκοσμιοποίησης και των “διαχειριστών” δεν θέλει ούτε Ήρωες, ούτε Επαναστάσεις Εθνικές και είναι επικίνδυνη γι’ αυτήν η Εθνική Μνήμη.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...