Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Ισπανική γρίππη και COVID-19Συνεχίζεται η προπαγάνδα του θανάτου. Πάντοτε ο θάνατος ήταν εμπόρευμα “ευπώλητον” μέσα στους αιώνες. Επιστήμονες(;) σε ρόλο μαθητευόμενου μάγου, ίδιου και απαράλλακτου με το γνωστό καρτούν του Γουώλτ Ντίσνεϊ (“φαντασία”), κτίζουν μία τεράστια Σπιναλόγκα, όπου θέλουν να στοιβάξουν τους ίσους σχεδόν Έλληνες.


Σε τηλεοπτική εκπομπή άκουσα Ιατρό Καθηγητή Πνευμολογίας να λέει ότι στα σχεδόν δύο χρόνια της “πανδημίας” (που δεν είναι πανδημία) πέθαναν σε ολόκληρο τον κόσμο των 8 δις. κατοίκων 4,5 εκατ. ανθρώπων, δηλαδή 1 στους… 1.600! Είναι αυτό πανδημία; Ας μην αναφερθούμε στον μαύρο θάνατο, όπου το ποσοστό των θανάτων ξεπερνούσε σε πολλές περιπτώσεις το 30% των κατοίκων μίας πόλεως (1 στους 3!) και ας μιλήσουμε για την Ισπανική γρίππη (Made in USA) των ετών 1918-1920, όπου σε πληθυσμό παγκόσμιο μικρότερο του 1 δισ. πέθαναν από 60-100 εκατομμύρια, δηλαδή σχεδόν 1 στους 10! Αυτό ήταν πράγματι πανδημία, που όμως δεν άλλαξε τον κόσμο. Αυτό που συμβαίνει με τον COVID είναι ότι χρησιμοποιείται σαν αφορμή (με άφθονη προπαγάνδα) για να σύρουν υπόδουλα τα Έθνη στην Παγκοσμιοποίηση.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Συνθήκη της Λωζάννης εκατό χρόνια μετά

Συζήτηση “Στρογγυλής τραπέζης” στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής μεταξύ των κομμάτων για τα 100 χρόνια της συνθήκης της Λωζάννης. Και μό...