Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Ισπανική γρίππη και COVID-19



Συνεχίζεται η προπαγάνδα του θανάτου. Πάντοτε ο θάνατος ήταν εμπόρευμα “ευπώλητον” μέσα στους αιώνες. Επιστήμονες(;) σε ρόλο μαθητευόμενου μάγου, ίδιου και απαράλλακτου με το γνωστό καρτούν του Γουώλτ Ντίσνεϊ (“φαντασία”), κτίζουν μία τεράστια Σπιναλόγκα, όπου θέλουν να στοιβάξουν τους ίσους σχεδόν Έλληνες.


Σε τηλεοπτική εκπομπή άκουσα Ιατρό Καθηγητή Πνευμολογίας να λέει ότι στα σχεδόν δύο χρόνια της “πανδημίας” (που δεν είναι πανδημία) πέθαναν σε ολόκληρο τον κόσμο των 8 δις. κατοίκων 4,5 εκατ. ανθρώπων, δηλαδή 1 στους… 1.600! Είναι αυτό πανδημία; Ας μην αναφερθούμε στον μαύρο θάνατο, όπου το ποσοστό των θανάτων ξεπερνούσε σε πολλές περιπτώσεις το 30% των κατοίκων μίας πόλεως (1 στους 3!) και ας μιλήσουμε για την Ισπανική γρίππη (Made in USA) των ετών 1918-1920, όπου σε πληθυσμό παγκόσμιο μικρότερο του 1 δισ. πέθαναν από 60-100 εκατομμύρια, δηλαδή σχεδόν 1 στους 10! Αυτό ήταν πράγματι πανδημία, που όμως δεν άλλαξε τον κόσμο. Αυτό που συμβαίνει με τον COVID είναι ότι χρησιμοποιείται σαν αφορμή (με άφθονη προπαγάνδα) για να σύρουν υπόδουλα τα Έθνη στην Παγκοσμιοποίηση.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...